Hooves: Ny app til dem som deler hest

Hesteejere og deltidsryttere kan via Hooves tilgå den samme kalender, dagbog og lister med opgaver, og er samtidigt dækket forsikringsmæssigt, hvis der skulle ske uheld. Med Hooves appen kan man finde en deltidsrytter eller hest, og bruge filtre som niveau, disciplin eller pris. Når det perfekte match er fundet, kan man dele kalender, dagbog og lister med opgaver omkring hesten. Derudover er der inkluderet forsikring.

Appen er skabt af to unge iværksætterkvinder: den 24-årige Alina Engel og 25-årige Suvi Kaario, der begge har en stærk passion for heste. De to kvinder er henholdsvis dressurrytter og springrytter. De har skabt Hooves og den tilhørende app, for at dække et behov, som de selv har mødt i hesteverdenen:

Jeg var i udlandet i flere måneder, hvor min veninde lånte hesten. En dag faldt hun af, og hesten løb fra hende. Der skete heldigvis ingenting, men det fik mig til at tænke over, hvad der var sket, hvis en af dem var kommet til skade,” siger Alina Engel og fortsætter:

Vi har skabt en app, som gør at hest, udstyr og rytter er dækket af forsikringen fra Tryg. Vores håb er, at det er med til at gøre hestesporten endnu bedre, fordi flere får mulighed for at dele en hest.”

Samskabelse mellem Hooves og Tryg
Ifølge innovationschef i Tryg, Michael Juhler-Nøttrup, stiger antallet af deleøkonomier og deletjenester, hvilket skaber et behov for, at blive forsikret i kortere tid – altså en form for ”on demand” eller ”pay-per-use” forsikring. Det er også tilfældet med Hooves:

Vi har taget udgangspunkt i at udvikle deletjenesten, og ser samarbejdet med hestepigerne fra Hooves som en ”samskabelse”. Vores formål er at skabe tryghed for brugerne af Hooves, og det gøres ved at skræddersy en forsikring, der passer til behovet, som opstår, når man deler en hest,” forklarer Michael Juhler-Nøttrup.

Det har været en anderledes udfordring for Tryg, hvor tilgangen har været at tilpasse forsikringen til det, som brugerne har brug for. Det er gjort ved at tage højde for, hvor der kunne ske noget med hesten, rytteren og udstyret, eller hvis der skulle ske en skade eller ulykke, der rammer andre.

Læs hele artiklen i vores magasin >> KLIK HER

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce