Horsemanship for børn og voksne – med et holistisk fokus på hestens sind, krop & sjæl.

Velkommen til HorseMama.

Med HorseMama Sessions ønsker jeg at hjælpe heste/ponyer og mennesker til en fælles forståelse, mere nærvær og mere fokus. Mit arbejde er baseret på intuition, videnskab, erfaring og respekt. I HorseMama Sessions arbejder vi sammen om at skabe et godt, harmonisk og balanceret hesteliv.

Med HorseMama Bodywork og laserterapi hjælper jeg endvidere heste og ponyer til bedre velvære og præstation, og giver ejere værdifuldt input om både hestens krop og sind.

Med HorseMama Live får alle hestemennesker, såvel børn som voksne, mulighed for at få nyttig viden og konkrete værktøjer til at skabe de bedste rammer omkring samværet med heste og ponyer.

Bravehearts Verden får børn og unge (og ponyforældre) – med SMIL Horsemanship – en sød, sjov og lærerig makker med på den rejse, som hestelivet er.

Jeg er uddannet Horse in Harmony Trainer hos Ute Lehmann, er uddannet high performance practitioner hos Sapiens og er dyrlægeeksamineret hestemassør. Jeg er desuden forfatter til børnebøgerne Braveheart flytter ind og SMIL Horsemanship, som handler om horsemanship og om, hvordan man kan bruge det til at omgås hesten på en rar, harmonisk og sikker måde. 

Horsemama 

Camilla 

Tlf. 30360306
Wegeners Vej 36
4300 Holbæk