Annonce

Undervisning For børn & unge – Horsemama

Annoncørbetalt artikel

Undervisning af børn & unge

At undervise børn og unge i Horsemanship principper ligger mit hjerte nært. Det er mit ønske, at børn og unge får den bedste start på deres hesteliv og løbende udvikler deres evner indenfor hesteforståelse og træning.

Børn er meget nysgerrige på hesteadfærd, hestenes sprog og signaler og Horsemanship. Horsemanship kan dog være en svær størrelse at forholde sig til, når man er barn. Jeg har derfor udviklet et koncept, der hedder SMIL Horsemanship og det er det jeg underviser ud fra.nUd over at vi har det bedst når vi smiler, så er der også en anden grund til, at jeg har kaldt det SMIL Horsemanship

SMIL står nemlig for: Se, Mærk, Inspirér & Lyt

Jeg tilbyder både enkelt-konsultation, enkelt-lektioner og workshops i SMIL Horsemanship.

HorseMama konsultation – børn & unge

Første gang dit barn og jeres hest eller pony møder mig er ved en HorseMama-konsultation.

En konsultation varer 1,5 time. Jeg kommer ud til jer. Jeg taler med dit barn om SMIL Horsemanship, hesteliv og den hest eller pony barnet har eller rider på. Vi taler om eventuelle udfordringer i forhold til adfærd, håndtering og træning. Jeg observerer dem sammen i håndtering og træning. Derefter gennemgår vi, hvad der skal til for at løse eventuelle udfordringer på en hensigtsmæssig måde og barnet får en række øvelser, så han/hun er klædt på til at komme videre med håndtering og træning.

Konsultationen er fx for børn, der:

  • har fået en hest/pony og vil komme godt i gang
  • føler, at de ikke forstår hestes/ponyers signaler og er usikre på om heste/ponyer forstår dem
  • oplever udfordringer i forbindelse med daglig håndtering, ridning (det er ikke rideundervisning), træning m.m.
  • har behov for inspiration til træning
  • føler, at de ikke forstår hestes og ponyers signaler og er usikre på om heste/ponyer forstår dem

Du kan også vælge en HorseMama-konsultation, hvis I overvejer at købe hest/pony til jeres barn og er usikre på om de er et match.

Pris for en HorseMama-lektion er 975 kr. inkl. moms og inkl. kørsel i følgende kommuner: Odsherred, Holbæk, Lejre, Roskilde, Frederikssund og Egedal. (Yderligere kørsel takseres efter statens takst). Der er fri support i en hel måned efter konsultationen, hvor du er velkommen til at ringe eller skrive med spørgsmål.

Horsemanship og træning fra jorden for børn & unge

Her arbejder vi med barnets forståelse af horsemanship, hestens signaler, den optimale energi, der skal til når man arbejder med hesten og meget mere. Der tages udgangspunkt i barnets alder og udvikling og arbejdes med de områder, der er relevante. Det kan fx være basishåndtering, inspiration til træning fra jorden, at have det rigtige mindset ved træning og ridning m.m. Undervisningen er tilrettelagt på baggrund af mit SMIL Horsemanship koncept.

Varighed: 45 minutter

Pris: 425 kr. inkl. moms og inkl. kørsel i følgende kommuner: Odsherred, Holbæk, Lejre, Roskilde, Frederikssund og Egedal. (Yderligere kørsel takseres efter statens takst).

Workshop: Introduktion til Harmonisk horsemanship for børn 

Jeg tilbyder også 2 timers ”Introduktion til Harmonisk Horsemanship for børn” for op til 4 børn (eller børn og forældre) på én gang. Det vil være en blanding af teori og praksis. OBS I skal selv sørge for, at der er 1-2 demoheste/-ponyer (aftales nærmere inden). Her gennemgår vi god horsemanship, sikkerhed omkring hesten og hestens sprog og signaler. Vi aflæser signaler i den gængse dagligdags håndtering (vi strigler og lægge grimer og evt. sadel på og børnene går med hestene/ponyerne – og så ser vi på, hvordan hesten/ponyen reagerer). Undervisningen er tilrettelagt på baggrund af mit SMIL Horsemanship koncept. Børnene får et diplom efter workshoppen.

Varighed: 2 timer

Deltagere: op til 4 børn (eller børn og forældre) ad gangen

Pris: 2.000 kr. inkl. moms (og inkl. kørsel i følgende kommuner: Odsherred, Holbæk, Lejre, Roskilde, Frederikssund og Egedal. (Yderligere kørsel takseres efter statens takst).

Andre forløb skræddersyes gerne – fx workshop på ridelejr, undervisning af parter på rideskoler, undervisning af ponyforældre o.s.v. 

Læs mere om det praktiske

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce