HorseMama Session

Med HorseMama Sessions ønsker jeg at hjælpe heste/ponyer og mennesker til en fælles forståelse, mere nærvær og mere fokus. Mit arbejde er baseret på intuition, videnskab, erfaring og respekt. I HorseMama Sessions arbejder vi sammen om at skabe et godt, harmonisk og balanceret hesteliv.

En session varer 1-1,5 time. Jeg kommer ud til jer. Vi starter med at tale om hesten/ponyen og din baggrund, jeres træning og om eventuelle udfordringer i forhold til adfærd, håndtering og træning. Hvis det er relevant for vores session, foretager jeg et hurtigt tjek af triggerpoints. Jeg observerer jer sammen i håndtering og evt. træning. Derefter gennemgår vi, hvad der skal til for at løse eventuelle udfordringer på en hensigtsmæssig måde og du vil få en række øvelser, så du er klædt på til at komme videre med håndtering og træning.

Konsultationen er en fordel for dig, der fx:

  • har købt en hest/pony og vil komme godt i gang
  • oplever udfordringer med din hest i forbindelse med daglig håndtering, trailerlæsning, ridning (det er ikke rideundervisning), træning m.m.
  • har lyst til at få ny inspiration til jeres træning
  • føler, at du ikke forstår din hests signaler og er usikker på om din hest forstår dig

Du kan også vælge en HorseMama Session, hvis du overvejer at købe hest/pony og er usikker på om I er et match.

Pris for en HorseMama-lektion er 850 kr. inkl. moms. Dertil lægges kørsel.

Efterfølgende sessions som bookes med max 4 ugers mellemrum varer mellem 45 og 60 minutter afhængig af indhold og hvor meget hesten eller ponyen magter. Ses vi indenfor 4 uger efter et besøg, betaler du blot 650 kr. inkl. moms for dette besøg. Kørsel tillægges.

OBS: Det er vigtigt, at du ved, at der IKKE et et quick fix ifm adfærdsproblemer. Jeres udfordringer er ikke løst med en enkelt session. Der skal fokus og træning til. Og når du er i gang med sessions, er HorseMama med dig på rejsen.

Læs mere om: HorseMama Sessions

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce