Hvad der er godt for dig er bedst for din hest

Annoncørbetalt artikel

Når du kommer hjem efter en dag i stalden, og alle muskler er møre, så er det ikke altid, at kroppen føles klar til samme behandling dagen efter. Men efter sådan en omgang fortjener du naturligvis også forkælelse. Med infrarødt lys kan du nemt og behageligt hjælpe dine ømme muskler klar til at vende tilbage til toppen. Det bruges til dagligt af topatleter verden over (for eksempel tidligere brugt af det danske olympiske roerlandshold) og er, i den seneste tid kun steget i popularitet. Teknologien går helt tilbage til det 19. århundrede, men er i dets moderne form i stand til at hjælpe alle former for sportsudøvere – hvilket er en kæmpe gevinst for både dig og din hest.

Læs også: Musklerne sladrer: Bruger din hest sin krop korrekt i træningen?

GAMMEL TEKNOLOGI, NYE MULIGHEDER

Der findes i dag saunaer og spa-steder der tilbyder rum med rød-lys-sauna, men i en travl hverdag, hvor man bruger meget af sin fritid i stalden og sammen med hesten, er der ikke altid tid og mulighed for at tage hen til sådanne faciliteter. Men det er her, at et saunatæppe kommer ind i billedet. Fit & Fun har nemlig udviklet et tæppe, som har denne smarte teknologi – men hvor du kan bruge det hjemme i stuen. Du kan lyne det sammen til en hyggelig, men praktisk sovepose, som du derefter kan betjene via den medfølgende fjernbetjening. Lyset skaber varme i kroppen og det transportable tæppe gør det let at behandle ømhed, hvor end det skulle være. Fjernbetjening medfølger, så der er absolut ingen grund til panik, når det er tid til at justere varmen eller den medfølgende timer-funktion. Du kan let afhjælpe alt fra nakke- til rygsmerter, smerter i ben og alt derimellem med stor præcision. Og det eneste, du skal bruge, er et strømstik. Og du kan med god samvittighed lægge dig til ro i disse sparetider. Det bruger nemlig kun halvanden kroner i timen.

FIT & FUN - THE FEEL GOOD COMPANY
Fit-fun.dk kalder sig The Feel Good Company, og det har de god grund til. Med Danmarks største udvalg af saunatæpper har de nemlig leveret velvære til hele landet siden 2016. Foruden saunatæpper sælger de også terapiprodukter som f.eks. massagestole til klinikker landet over. De har hovedsæde i Holbæk, men du kan finde deres certificerede produkter i spaer og behandlingssteder i mere end 12 forskellige steder landet over


FIT&FUN.DK

Læs også: 8 råd: Sådan kan du spare på strømmen i stalden

RØDT ER RART

Videnskaben omkring det helende røde lys kaldes for fotobiomodulation, og går også under betegnelsen PBM. Effekten af, at udsætte kroppen for de helende infrarøde stråler er blevet dokumenteret i stort omfang. I modsætning til almindelige saunaer, så bliver din krop her varmet op indefra, og det kan blandt andet hjælpe på muskel-, ledsmerter og spændingshovedpine. Husk på, at hvis det gør ondt på din krop, så påvirker det din ridning. Og hvis det påvirker din ridning, så påvirker det helt sikkert også din hest.

Det holdbare og komfortable saunatæppe kommer med 2 års garanti. Det er håndsyet dansk design, og så kan du få det med fri levering. Lige nu kan du få et godt tilbud, når du bestiller dit saunatæppe. Hvis det lyder som noget, der har interesse, så kan du læse endnu mere hos Fit & Fun.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce