Annonce

Icehorse Festival indtager Herning i weekenden

Endnu engang er Herning centrum for verdens største indendørs WRL-stævne for islandske heste. Det sker i dagene fra d. 4. til d. 7. april 2019. I alt kommer 250 ekvipager fra fem forskellige lande til start i både 4-gang- og 5-gangskonkurrencer – og i de helt specielle tølt-konkurrencer. Her rides i både junior- og seniorklasser, og der er dansk deltagelse fra hele landet. Stævnet afholdes i Messecenter Herning i hal M, hvor der, udover en store oval ridebane, er plads til 2500 publikummer. Der vil også være et kæmpe messe- og foredragsområde.

Et mekka for entusiaster
Festivalen er intet mindre end et mekka for islandsheste-entusiaster. Ingen behøver at sidde stille og kun se konkurrencer. Både ryttere og publikum kan melde sig til workshops, gå til rytteryoga, høre foredrag og købe udstyr – lige fra tøj, oplevelser og billeder til kopper og cremer. For at give ordentlige forhold for alle hestene er hal Q lavet om til en mobil hestestald, hvor publikum har adgang. Det er også her, at ekvipagernes opvarmning foregår. Man kan altså komme helt tæt på både ryttere, heste og medhjælpere. Et stort udvalg af sæsonens avlshingste vil også komme og vise sig frem.

Vigtige point at hente for rytterne
Konkurrencerne kører i en lind strøm fra tidlig morgen til sen aften torsdag og fredag og med finaler (de, der er placeret på 6-10 pladsen i udtagelsen) om lørdagen og de medalje-givende A-finaler om søndagen (vinderen af B-finalen + 1-5 pladserne i udtagelsen).
Hermed er de første point i hus inden stævnerne starter ude på ridebanerne rundt om i Norden og Europa. I år gælder det om at samle nok til at blive udtaget til landsholdet til VM i Berlin i august.

Skal du med?
Hvis du vil med til Danmarks absolut største islænderfest, så kan du købe billetter på icehorsefestival.com. Har du ikke mulighed for det, så kan du også få adgang til at streame optagelser fra stævnet. Det bliver en weekend fyldt med spænding, shopping, islændersnak, inspiration og ikke mindst smukke islandsheste!

Læs også
DV Herning: Tølten er kommet for at blive
Få hjælp til fodring af din islænder
Hjælp din islandske hest til en sommer uden eksem

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce