Annonce

Inspirationsdag for unge militaryryttere

Brænder du for military? Vil du vide noget mere om military og næste års sæson? Vil du vide noget mere om hvordan du og din hest bliver klar til sæsonen? Så er der spændende nyt for alle unge militaryryttere.
Lørdag d. 18/11 kl. 10-16 afholder Militaryudvalget inspirationsdag for alle pony-, junior-, og ungryttere i military i Idrættens Hus.

Programmet for dagen lyder på gennemgang af militarysæsonen 2018, hvor Sally Schlichting gennemgår stævner, ændrede regler m.v. Derudover er der spændende foredrag om “optimering af rytteren” ved Lars Mars, hvor Dansk Ride Forbund skriver følgende:

“Vi har alle meget fokus på vores hest/pony og hvad vi kan gøre for optimering af deres præstation, og glemmer til tider, hvad der kan gøres bedre i forhold til rytteren og dennes præstationer. Lars Mars, der til dagligt arbejder med optimering af rytterpræstationer, fortæller om hvad man som rytter kan gøre for at have de bedste forudsætninger for at præstere. Der er især fokus på:

– Styrketræning, koordination, motorik, stabilitet
– Opvarmning inden ridning
– Udstrækning og smidighed
– Kondition
– Kost og væske
– Søvn og hvile”

Næstefter dette er der samling for landsholdsryttere med fokus på en fælles samtale om hvad planerne er for næste år samt ønsker til næste års træning/samlinger mm. som afholdes med Dansk Ride Forbunds holdkaptajn Sally Schlichting.

For de øvrige deltagere vil der i mellem tiden være foredrag og opgaver med Mia Hastrup, som omfatter:

– Hvordan får jeg min pony/hest klar til det niveau jeg gerne vil ride?
– Hvordan uddanner jeg min hest/pony til de forskellige niveauer?
– Stævneplanlægning
– Træningsdagbog

Sted: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby
Tid: 9:30 – 15:30
Tilmelding: På DRF Go! Vær opmærksom på at der er forskellige tilmeldingsmuligheder afhængigt af, om der skal tilmeldes 1, 2 eller 3 deltagere. Bemærk der er tilskud til broen, hvis I er min 4 personer i bilen.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce