Internationale topryttere hjælper danske springtalenter

Opbakningen og gratis træningsophold fra prominente springryttere som svenske Malin Baryard-Johnsson og Alexander Zettermann samt danske Lars Bak Andersen, er et udtryk for, hvor seriøst den professionelle springsport tager Firkløveret Springakademis initiativ.

Danmark har talenterne, men mangler faciliteterne og det arbejder stifterne bag Firkløveret Springakademi hårdt på at skaffe dem. ”Vi arbejder bl.a. på, at kunne tilbyde så mange som mulig af vores ryttere og deres heste, ophold hos en toprytter i en professionel springstald” siger Susanne Taarnager og kan fortælle, at endnu to træningsophold er stillet i udsigt, men at hun endnu ikke kan afslører, hvem de to ryttere er.

VIL DU VÆRE MED?

Som sponsor: Du kan støtte de danske springtalenter med et sponsorat. Kontakt Lotte Vincent Holm 51 50 76 60 eller René Holstein 40 28 43 56 og få en snak om hvordan I sammen, kan få det bedste ud af et sponsorat. Alle initiativtagerne bag Firkløverets Springakademi arbejder gratis, så alle sponsorater går ubeskåret til udvikling af vores unge danske springtalenter.

Som rytter: Mener du, at Firkløveret Springakademi er noget for dig, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til mikala@casabagge.dk

LÆS MERE OM FIRKLØVERET SPRINGAKADAMI HER

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce