Jens-Erik Majlund stopper som Generalsekretær i Dansk Ride Forbund

Efter ti år i Dansk Ride Forbund, fratræder Jens-Erik Majlund stillingen som Generalsekretær med udgangen af marts 2017. Jens-Erik startede i Dansk Ride Forbund som Sports- og Elitechef i 2006 og har siden 2010 bestredet stillingen som Generalsekretær. Jens-Erik forbliver i Idrættens Hus i Brøndby, hvor han fra 1. april 2017 skal varetage stillingen som Administrations- og Elitechef i Danmarks Cykle Union (DCU). Rekruttering af ny Generalsekretær påbegyndes snarest, skriver forbundet på deres hjemmeside.

Jens-Erik Majlund tiltræder den 1. april i en nyoprettet stilling som administrations- og elitechef for Danmarks Cykle Union. Med stillingen følger det sportslige ansvar for talent- og elitearbejdet i DCU. Jens-Erik Majlund udtaler til DCU, at han ser frem til de nye udfordringer som en del af den danske cykelverden:

Jeg været meget glad for mine mere end 10 år i Dansk Ride Forbund, men mente også at tiden var til at prøve kræfter med nye udfordringer, og netop den helt særlige kombination af bredde-, talent- og elitearbejde som der er i Danmarks Cykle Union glæder jeg mig til at arbejde med.”

Kilde: Dansk Ride Forbund, Danmarks Cykel Union

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce