StærkSalgsprofil

Malgré Tout Media A/S er på udkig efter en stærk salgsprofil med et positivt og problemløsende mindset. Du har muligvis erfaring inden for salg af online løsninger, tør drømme stort og samtidig eksekvere hver dag. Vi har et rigtig stærkt team, men leder altid efter at løfte vores niveau og kompetencer - det er her du kommer ind i billedet!

MarketingPraktikant

Malgré Tout Media A/S er på udkig efter praktikanter til vores specialdesignede talentprogram, med start forår 2022. Du er i gang med en uddannelse indenfor marketing eller har en baggrund, hvor du har fået kendskab til med Wordpress, Active Campaign, Mailchimp, Facebook Pixels, SEO, databoards eller lignende.

DatamatikerPraktikant

Malgré Tout Media A/S er på udkig efter praktikanter ti vores specialdesignede talentprogram, med start forår 2022. Du er i gang med uddannelsen til datamatiker. Måske du har en baggrund med kendskab til AI, ML, frontend arbejde, kodning, webudvikling eller lignende.

Digital KonceptudviklerPraktikant

Malgré Tout Media A/S er på udkig efter praktikanter til vores specialdesignede talentprogram, med start forår 2022. Du er i gang med uddannelsen til digital konceptudvikler. Måske har du en baggrund, hvor du har fået kendskab til brugerundersøgelser, udvikling af koncepter og optimering af brugeroplevelser eller lignende.

Web DeveloperPraktikant

Malgré Tout Media A/S er på udkig efter praktikanter ti vores specialdesignede talentprogram, med start forår 2022. Du er igang med uddannelsen til Web Developer. Måske har du en baggrund, hvor du har fået kendskab til AI, ML, frontend arbejde, kodning, webudvikling eller lignende.

Multimedie DesignerPraktikant

Malgré Tout Media A/S er på udkig efter praktikanter ti vores specialdesignede talentprogram, med start forår 2022. Du er måske i gang med en uddannelse inden for webdesign eller har en baggrund, hvor du har fået kendskab til Wordpress/CMS systemer, Adobe-pakken og Photoshop (alternativt Canva), HTML, CSS eller lignende.