Annonce

Julehygge til inspiration for alle

SRV og Egholm Ridecenter konkurrerer også på topplan når det gælder hygge og underholdning. Søndag den 26. november afholdt Skibby Ride- og Voltigeklub (SRV) og Egholm Ridecenter traditionen tro sit store juleshow.
Der var ikke sparet på hygge og underholdning, idet der var den flotteste voltigeopvisning af SRV’s førsteholds kürprogram. Voltigeopvisningen fortsatte med et flot show af 4 og 5 holdet små voltigespirer.

SVR-d
Fotograf Jens Kaare Toftehøj

Så kom turen til ”kone” kvadrillen, hvor 14 ryttere i alderen 12-69 år – både rideskole- og privatryttere – flot viste, hvordan man til hest kan vise formationer af julehjerter, juletræer og vifter og samtidig følges pænt ad to og to rundt på ridebanen.

SVR
Fotograf Jens Kaare Toftehøj

Herefter var der noget mere dramatik på banen, da otte af SRV-klubbens unge ryttere dystede i ponygames, hvor der rides og trækkes med ponyerne gennem en forhindringsbane på tid. Det er altid meget festligt at se på.

SVR
Fotograf Jens Kaare Toftehøj

I år introducerede vi en helt ny disciplin: Kæphest, som man roligt kan sige er for alle, også de der måske ikke er ligeså glade for heste, som vores ryttere. Bestemt et meget underholdende indslag, hvor de ældste deltagere dystede mod de yngste, som selvfølgelig vandt.

SRV
Fotograf Jens Kaare Toftehøj

Et kæmpe Luciaoptog rundede alle de flotte opvisninger af på fantastisk stemningsfuld vis.
Vi sluttede af med sang og dans om det store juletræ, og selvfølgelig kom julemanden på besøg.
Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce