Annonce

Julestemning i stalden: 3 simple tips

December er for mange en travl og stressende tid. Der skal købes gaver, bages og kreeres julepynt, for julen er bare bedst, når det hele er ordnet på den halve tid. Men der er ingen grund til at stresse, for sætter du forventningerne en smule ned og tager tingene helt i dit eget tempo, bliver det med garanti en meget hyggeligere måned. Vi giver dig inspiration til, hvordan du kan gøre december til årets hyggeligste og varmeste måned, selvom det er koldt og mørkt udenfor.

Pynt stalden

Jul betyder hygge. Og hesten skal selvfølgelig også mærke at det er jul. Derfor er december den oplagte mulighed for at slippe dit hyggegen løs og pynte stalden op. Der skal i virkeligheden ikke særlig meget til, før din stald emmer af jul. Her er x eksempler på, hvordan det kan gøres:

Pynt med gran over boksen ser festligt og dekorativt ud. Du kan sagtens selv lave en granguirlande med noget friskt gran og ståltråd, eller du kan vælge den nemme løsning og købe en i plastik, som kan genbruges år for år.
En anden sjov ide er, at lave en hest ud af gran ligesom her. Den er et sjovt alternativ til den klassiske julebuk, som normalt laves i halm.

Nissifcér din hest

Markedet bugner af sjove ting, du kan pynte din hest med. Hvad med en række bjælder eller en nissehue? Så er du sikker på, at alle du møder både kan høre og se, at du er i julestemning.

DIY hestejulepynt

Vidste du, at stalden bugner af ting og sager, som nemt kan laves til julepynt. Se bare her, hvordan de har gjort på Vilhelmsborg Hestesportscenter:

Glædelig jul!

Læs også: Hjemmelavet juleguf til hesten

Artiklen er oprindeligt bragt i december 2019

Relaterede tags

Lignende artikler

Kategorier

Advertisment

Instagram