Kallehavegaard klar til DRF-mesterskabet i military for hold

Det bliver en mesterskabs weekend med sol og varme, når Kallehavegaard Rideklub (KAAR) ved Randers afvikler Agria DRF-mesterskab for hold presented by Aveve Danmark. Mesterskabet løber over tre dage, hvor der rides dressur fredag, terrænspringning lørdag og ridebanespringning søndag. 22 hold har meldt til start, og der er fri entre til stævnet, så det er muligt at opleve de mange gode danske militaryekvipager på nært hold. I forbindelse med mesterskabet overtager Kallehavegaard Rideklub rideforbundets instagramprofil, så også her kan du følge med i de spændende konkurrencer.

Action, spænding og fart
I weekenden d. 26-28 maj danner området omkring Kallehavegaard Rideklub, rammerne for Dansk Ride Forbunds mesterskab klubhold i military. Over 180 ekvipager har meldt til start i 7 klasser fordelt over klasseren CNCP80-CNC1*.

”Vi er glade for den store opbakning og glæder os til afvikling af stævnet. Alle sejl er sat ind for at ryttere og familie får nogle spændende dage, med gode oplevelser,” siger stævneledelsen på Kallehavegaard Rideklub. ”Militarysporten har sine rødder tilbage til gammel tid, hvor man havde en samlet test for kavaleriet, som krævede beherskelse af flere typer ridning. Det kræver udholdenhed, mod, alsidighed og en stor kendskab til sin hest at ride military.”

I Agria DRF-mesterskab for klubhold konkurreres i 4 klasser, fra CNC90-CNC1*, hvor 22 hold stiller til start med 3-4 ekvipager på hvert hold. Der er lagt op til en spændende weekend med masser af action, spænding og fart. Især lørdagens terrændel tiltrækker både hesteinteresseret, og folk der bare gerne vil opleve den unikke stemning på Kallehavegaard Rideklub.

Om DRF-mesterskabet for klubhold
Mesterskabet afvikles i følgende klasser CNC1*, CNCP1*, CNC100, CNCP90 og CNC90. Holdets ekvipager rider 3 forskellige eller 4 forskellige klasser. Derudover skal der starte minimum en hold ekvipage på hver højde således: Én ekvipage rider CNC1*, én ekvipage rider CNC100 eller CNCP1*, én ekvipage rider CNC90 eller CNCP90. Er der 4 ekvipager på holdet skal den sidste ekvipage starte i en af de to klasser, hvor holdet ikke i forvejen har en ekvipage til start.

Resultatet for de tre ekvipager på holdet med laveste antal strafpoint sammenlægges og udgør holdets strafpoint. Vinder er det hold, som sammenlagt har opnået færrest strafpoint. Ved mesterskabet på Kallehavegaard er der ærespræmier til guld, sølv og bronze-vinderne fra Aveve Danmark. Æresdækkener og medaljer til vinderne fra Dansk Ride Forbund samt æresdækkener til sølv og bronzevinderne fra Toftegaardens Rideudstyr og HKM.

Kilde: rideforbund.dk

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce