Kendt hestehandler død – kvinde mistænkt

Indlæg af Charlotte Kondrup

Den kendte hestehandler Lars Frederiksen fra Skibby på Sjælland afgik ved døden d. 28. december. Her efter nytår er det kommet frem, at der muligvis er tale om et drab, og en 42-årig kvinde er nu fængslet i sagen.

52-årige Lars Frederiksens dødsfald mellem jul og nytår har været kendt internt i hestekredse i flere dage, men nu ser det ud til, at der er sammenfald mellem hans dødsfald og et drab, der er begået i Skibby. Ifølge sn.dk har Nordsjællands Politi indtil i dag onsdag holdt sagen lukket for pressen, og ikke oplyst om dødsfaldet indtil grundlovsforhøret.

Den 42-årige kvinde blev i dag onsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød, hvor hun er sigtet for dødsvold. Ifølge Ekstra Bladet, der var til stede under grundlovsforhøret, er sigtelsen mod den 42-årige kvinde at manden er blevet stukket med en ukendt og skarp genstand. Ifølge Ekstra Bladet gik stikket 5 cm ind i den nedre venstre del af ansigtet. Den 42-årige kvinde nægter sig skyldig. Retten afgjorde onsdag, at hun blev varetægtsfængslet i 7 dage.

Ifølge sn.dk begærede anklager Margit Wegge dørlukning i sagen, hvorfor der ikke er flere oplysninger ude omkring sagen. Dette sker af hensyn til sagens videre efterforskning, bl.a. fordi der stadig mangler et gerningsvåben samt at der mangler at blive foretaget en række undersøgelser. Undersøgelserne kan ende ud med at der skal foretages nye afhøringer af personer, som ikke skal blive påvirkede af hvad de måtte have læst eller hørt i medierne.

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce