Kingsland Equestrian

Over tyve år siden blev Kingsland Equestrian født fra hjertet af en ægte rytter. Da Lin Kingsrod bemærkede, at de fleste ridebeklædningsmærker ikke tænkte på de krævende krav i hesteidrætten og dem, der gjorde det, oversete design, besluttede hun sig for at skabe et af de første højkvalitets, funktionelle og smukt designede mærke for den ivrige rytter.

Tyve-to år senere er Kingsland en verdensleder inden for hesteidræts- og livsstilsbeklædning, og skaber stadig tøj med kvalitet, funktion og design i fokus.

Sociale forpligtelser

People

Vi vedligeholder høje standarder for arbejdstagerrettigheder, livskvalitet, sikkerhed og miljø. ISO certificeret og med vores egen kvalitetskontrol, går vi ud over inspektioner for høje standarder. Vi producerer ikke i områder, hvor kvalitetskontrol ikke kan sikres

Environment

Hos Kingsland bruger vi kun genanvendelige emballager og samarbejder med producenter, der bruger gennemsigtige, genanvendelige polyposer. Vi bruger et naturprodukt til fugtsikring i stedet for silica gel for at minimere miljøpåvirkningen.

Animal Welfare

Hos Kingsland er dyrevelfærd en topprioritet. Vi stræber efter at sætte standarden i modevirksomheden og gør altid det rigtige for dyr, ikke for image, men fordi det er det rigtige at gøre.

Nyt fra Kingsland Equistrian