Klubmodul – KLUB & FORENING

Klub & Forening er en innovativ løsning, der gør foreningsledelse let som en leg. Med Klubmodul har vi skræddersyet et foreningsprogram specifikt til din klub eller forening. Vores mål er at give dig mere frihed og lette byrden for dine frivillige. Med Klubmodul kan de fokusere på sporten, finde sponsorer og undgå at bruge tid på besværlige administrative opgaver som medlemshåndtering, opkrævning af kontingent, tilmeldinger, indberetninger og meget mere. Vi har udviklet det bedste foreningssoftware for at tilbyde dig det ultimative system til administration af din klub eller forening.

1. Forenkling af administrative arbejdsgange

Vi forstår, at administrative opgaver kan være en udfordring for klubber og foreninger. Med Klubmodul kan du forenkle dine arbejdsgange og spare tid. Vores system automatiserer mange af de rutinemæssige opgaver og giver dig mere tid til at fokusere på det, der virkelig betyder noget – din klub og dine medlemmer.

2. Enkel og digital medlemshåndtering

Med Klubmodul kan du nemt og effektivt administrere dine medlemmer. Vores digitale medlemshåndteringssystem giver dig mulighed for at oprette og opdatere medlemsprofiler, holde styr på medlemskaber, kommunikere med medlemmerne og meget mere. Alt er samlet ét sted, hvilket gør det nemt for dig at holde styr på dine medlemmer.

3. Online kontingentopkrævning sikrer, at klubben er likvid

Med Klubmoduls online kontingentopkrævning behøver du aldrig bekymre dig om manglende betalinger. Vores system sender automatisk kontingentopkrævninger til dine medlemmer, og du kan nemt følge op på betalingerne. Det sikrer, at din klub forbliver likvid og kan fortsætte med at levere de bedste muligheder og oplevelser for dine medlemmer.

4. Hjemmeside med CMS-system og shop

En moderne hjemmeside er afgørende for at præsentere din klub eller forening på en professionel måde. Med Klubmoduls CMS-system kan du oprette og vedligeholde en flot hjemmeside uden tekniske færdigheder. Vores system giver dig mulighed for at tilføje billeder, videoer, nyheder, begivenheder og meget mere. Du kan endda oprette en online shop og sælge merchandise og billetter direkte fra din hjemmeside.

5. Medlemmerne håndterer selv deres medlemskab

Med Klubmodul kan dine medlemmer tage kontrol over deres eget medlemskab. De kan oprette og opdatere deres profiler, tilmelde sig begivenheder, betale kontingent og kommunikere med klubben. Det giver dine medlemmer større frihed og fleksibilitet, samtidig med at det mindsker arbejdsbyrden

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce