Kollagenproduktet, der forlænger din hests levetid

ANNONCØRBETALT

NDS Equine Ezy Move – Collagenproduktet, der forlænger din hests holdbarhed 

Hestesporten, især military, er kendt for at kræve en betydelig indsats fra hestens side. Intervaltræning, terræntræning, spring og dressur lægger et stort pres på hestens krop, hvilket kan medføre udfordringer som led- og muskelsmerter. I november 2020 stod jeg selv over for denne problemstilling, da min internationale militaryhest, som på det tidspunkt var 9 år, kæmpede med gener fra spat i begge bagben.

Jeg var opsat på at finde en løsning, der kunne give min hest de bedste vilkår for at præstere optimalt og samtidig forlænge hans holdbarhed på topniveau. Det var således vigtigt for mig at finde et produkt, der kunne støtte og vedligeholde hans led, muskler og ligamenter. Jeg kontaktede derfor NDS, da de er kendt for at have et omfattende produktsortiment, der kan dække enhver hests behov. Jeg blev rådgivet til at anvende NDS Equine Ezy Move, et specialudviklet collagen peptid, der netop fokuserer på at understøtte og vedligeholde hestens bevægeapparat. 

Ezy Move har siden vist sig at være en sand gamechanger for mine heste, men specielt min military-hest har oplevet en markant forskel. Tidligere oplevede jeg betydelig stivhed i lænden og kroppen, som en direkte følge af spatten, og især vinterhalvåret var meget streng for ham.  Men med Ezy Move er stivheden reduceret betydeligt, og min hest virker mere smidig og komfortabel under træning og konkurrence. Han er blevet mere villig og præstere bedre end nogensinde før, hvilket også tydeligt ses på vores resultater.

Det særlige ved NDS Equine Ezy Move er, at det ikke blot fokuserer på én specifik udfordring, men derimod giver en helhedsorienteret støtte til hestens bevægeapparat. Collagenet virker som en byggesten i kroppens led, muskler og ligamenter, hvilket er essentielt for at opretholde deres sundhed og funktion.

Som rytter er jeg begejstret for, hvor nemt produktet er at anvende. Jeg giver Ezy Move til mine heste på daglig basis som en del af deres foder, og det er en utrolig nem rutine at indarbejde i det daglige.

Jeg kan med overbevisning sige, at NDS Equine Ezy Move har bidraget til at forlænge min hests karriere på topplan. Han har forbedret sin ydeevne og føles mere veltilpas, hvilket er afgørende for hans præstationer. Udover at hjælpe min military-hest med spatten, har Ezy Move også haft en positiv effekt på mine andre konkurrenceheste, hvilket bekræfter produktets alsidighed.

Hvis du står over for udfordringer med din hests bevægeapparat eller blot ønsker at sikre den bedst mulige støtte, vil jeg varmt anbefale at give NDS Equine Ezy Move en chance. Dette collagenprodukt har uden tvivl været en afgørende faktor for mine hestes velbefindende og præstationer, og jeg er taknemmelig for at have opdaget det.

Så lad din hest opleve den fornyede komfort og smidighed med NDS Equine Ezy Move, og forlæng dens holdbarhed og præstationsniveau i den krævende hestesport.  

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce