Annonce

Kom til åbent hus og hingsteshow hos Helgstrand Dressage

Lørdag d. 13. april afholder Helgstrand Dressage 10 års jubilæum. Jubilæet fejres med åbent hus, hingstefremvisning og fest, hvor Helgstrand Dressage vil hædre de flotte resultater, som det verdensanerkendte salgs- og træningscentre for dressurheste har opnået gennem det sidste årti.

“Vi glæder os til både at vise vores “gamle” hingste, såvel som vores nye superstjerner, og om eftermiddagen vil vi vise nogle af de bedste hingste fra Paul Schockemöhle i Tyskland.”, siger Andreas Helgstrand.

Program
Dagen begynder med et åbent hus på den helt nye facilitet “Ny Ravnstrup” i Hjallerup fra kl. 13.00 til 15.00. Her kan besøgende opleve og udforske det helt nye anlæg, hvor Helgstrand opdrætter sine føl og plage, før de flytter til hovedanlægget i Vodskov for at blive tilredet.

Festlighederne fortsætter derefter på Helgstrand Dressage, hvor der er arrangeret  hingstefremvisning i samarbejde med Deckstation Paul Schockemöhle. Showet starter kl. 15.00 og der er gratis adgang uden tilmelding.

Om aftenen vil der være en 10 års jubilæumsfest for alle nuværende og tidligere medarbejdere, forretningsforbindelser og venner af Marianne og Andreas Helgstrand. Festen starter kl. 19.00.

Sæt i kryds i kalenderen og kom med til et brag af en jubilæumsfest lørdag d. 13. april!

Har du ikke mulighed for at deltage, kan du følge begivenheden live via Clip My Horse.

Hold øje med begivenheden på www.helgstranddressage.com eller via Facebook.

Relaterede tags

Lignende artikler

Kategorier

Advertisment

Instagram