Kongesport på Strandvejen

Pressemeddelelse fra Copenhagen Polo Club

Kun få steder i verden er der mulighed for at opleve polo på græs med havudsigt. Denne sommer får alle chancen for at opleve den majestætiske hestesport i Nordsjælland. Sidste weekend i august (24-26) bliver der for første gang mulighed for at opleve BDO Polo Open.

Polo med kig til Øresund
På Strandvejen – med direkte udsigt over Øresund – inviterer BDO og Copenhagen Polo Club til intens action, når der dystes om trofæet til BDO Polo Open. Det er første gang den tre dage lange turnering afholdes, men den er et resultat af flere år med succesfulde arrangementer og en stigende interesse for den prestigefyldte kongesport i Danmark.

”Siden polo blev etableret i Danmark for fem år siden har det været drømmen at skabe en international poloturnering, hvor lokale og udenlandske talenter kan dyste i ægte polo på dansk græs. Fra vores base på det smukke Lyngebækgård gods har vi den bedste tænkelige kulisse for både at dyrke og opleve polo på hesteryg,” fortæller Christian Green, direktør i Copenhagen Polo Club, som står bag turneringen.

BDO er med på rejsen
Ambitionerne går på at skabe en sensommertradition i Nordsjælland. Og BDO, er med på rejsen. Det store globale rådgivnings- og revisionshus ser gode muligheder i at være en del af et event, hvor sport og netværk smelter sammen.

”Arrangementet er en oplagt mulighed for os for at tage ejerskab på noget som på én gang er et friskt og nyt initiativ men også bunder i en stærk historie og tradition. Vi er glade for at samarbejde med hurtige, agile og anderledestænkende partnere, der ligesom os også har fokus på at levere kvalitet og skabe gode oplevelser for deltagerne,” lyder det fra Jeppe Schyth Olsen, CMO i BDO Danmark.

Firma, fest og familie
BDO Polo Open afholdes over tre dage fra 24-26 august og billetterne kan købes på Ticketmaster. Billetter med adgang til pladsen kan erhverves for blot kr. 100. Er man interesseret i at få sit eget område ved polobanen eller nyde champagnen med vennerne i lounge-området kan dette tilkøbes. Arrangørerne lover et bredt arrangement med plads til både firma, fest og familie. Der vil blive rig mulighed for at mærke den klassiske polostemning med flotte biler, hurtige heste og god mad i én af Nordsjællands smukkeste rammer.

>>> Læs mere om eventet på Copenhagen Polo Clubs Facebookside her, eller på deres hjemmeside her. <<<

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce