Lækre ispinde til weekenden

Det er lørdag – solen skinner og is skal der til. De to is- og hesteglade piger Christina Jørgensen og Regitze Ericsson fra Chriis har beriget os med en lækker opskrift på ispinde. Føler du dig inspireret så gør det – lav dine egne lækre ispinde.

Ingredienser
1 liter økologisk kakaosoyamælk
2 dl. økologisk sukker
200 gram mørk chokolade 70 %
Eventuelt pynt: krymmel, hakkede nødder
20 gram (evt.) glukosepulver

Tilberedning
Varm soyamælk, sukker og glukosepulver op i en gryde til sukkeret er smeltet.
Køl mixen ned til den er fem grader eller koldere (gerne natten over i køleskab).
Hæld mixen i ismaskinen.
Efter ca. 30 minutter er mixen blevet en softice-lignende masse. Fyld massen ned i ispindeformene.
Efter ca. tre timer er ispindene klar til at blive pyntet. Smelt chokolade over vandbad og dyp de kolde ispinde i chokoladen.
Pynt med krymmel eller hakkede nødder.

Kilde: Chriis

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce