Længe ventet DRF Event klar til brug

Dansk Ride Forbunds udvikling af DRF Event, som skal afløse Stævnesystemet, er nu så langt, at alle kan komme i gang. Det første, klubberne skal gøre, er at sikre, at det nuværende system, der bruges, lever op til de krav, der skal til for at understøtte DRF Event. Skulle der opstå problemer, eller har man spørgsmål, kan der skrives til Dansk Ride Forbund på event@rideforbund.dk.

Fra årsskiftet er det således helt slut med Stævnesystemet (Equilive brugere undtaget), og DRF Event tager over sammen med et nyt DRF Live. Flere funktioner i systemet gør planlægningen af stævnerne betydeligt nemmere. DRF Event henter blandt andet løbende selv nye stævnetilmeldinger, og tilretninger af ryttere kan derfor laves undervejs – ikke som i Stævnesystemet, hvor man skal vente til sidste tilmeldingsfrist er overstået.

Testbrugerne er begejstrede: ”Så fik vi testet Dansk Ride Forbunds nye stævnesystem – EVENT – for første gang. Og vi må sige at vi er meget tilfredse. Der er lidt små fejl her og der, men systemet virker meget stabilt og nemt at gå til,” siger Thomas Friis Poulsen fra Djursland Rideklub på klubbens Facebook-side.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce