Lær af de olympiske mestre eller bliv selv showets stjerne

Isabell Werth og Julia Krajewski deler ud af deres erfaringer på Equitana tirsdag den 12. april. Ved Show Cup får alle muligheden for sammen med deres hest at optræde i rampelyset foran et internationalt publikum.

De to dronninger

Isabell Werth har ikke kun selv stor succes i sadlen, hun giver også videre af sine mange års erfaring – og ikke kun til Grand Prix-ryttere.

I forbindelse med Equitana kan alle lære af dressurens dronning. Tirsdag den 12. april holder hun en clinic med en masse nyttige tips om det korrekte sæde, en målrettet indvirkning og træning med din egen hest. Udvalgte ryttere vil endda få chancen for selv at sidde i sadlen og lære af den olympiske mester.

Isabell Werth. Photo: Equitana.

At lære af de bedste

En anden olympisk mester får heste og ryttere i topform tirsdag den 12. april. Den tyske militaryrytter, juniorlandstræner og Olympisk mester, Julia Krajewski vil forklare det grundlæggende forudsætninger for en succesfuld start på at ride cross-country baner ved sin Clinic, præsenteret af USG.

Olympisk mester i military, Julia Krajewski. Photo: Equitana.

Læs også: Tysklands Julia Krajewski når nye højder i karrieren

Motiverede heste

Uta Gräfs fokus er på, hvordan du nemt kan få succes med undervisningen. Grand Prix-rytteren viser i sin clinic mandag den 11. april en varieret træning på motiverede heste. Hun vil få selskab af sin partner Stefan Schneider, som vil demonstrere, hvordan han arbejder med lange tøjler.

Uta Gräf. Photo: Equitana.

Spænding og fantasi

Spænding, spektakulære øvelser og imponerende scener venter de besøgende i den store hal. Og publikums klapsalver kan endda få indflydelse på, hvem der rider æresrunden til sidst i Katina Show Cup lørdag den 9. april.

Denne konkurrence handler nemlig om fantasi og originalitet. Fantasifulde kostumer, en kreativ koreografi og det taktfulde samspil med musikken afgør succesen. Uanset race og ridestil kan både individuelle udøvere og grupper ansøge om at deltage via Equitanas hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Tag på tur til EQUITANA – verdens største hestemesse

Premiere for islandske heste

For første gang skal islandske heste konkurrere i deres egen konkurrence ved Equitana 2022. På den ovale bane tager hestene fra ildens og isens ø ikke kun svingene i hurtigt tempo, men især går det stærkt lige ud. Spektakulære manøvrer med én og flere hestekræfter er i højsæde i Driving Cup mandag den 11. april. mandag, 11 april. Som team beviser de, at Formel 1 hverken kræver en motor eller en mekaniker. Med stor opbakning fra publikum forvandler de den store hal til en racerbane.

Alsidighed du kan røre ved

Cross-country banen til USG indendørs arrangement tirsdag den 12. april fører gennem buske og andre naturlige forhindringer. Topryttere og lovende kommende ekvipager konkurrerer mod hinanden og mod uret. I stedet for lange galopper kræver banen præcis kontrol.

Taktik og hurtighed er efterspurgt, når deltagerne i Cutting Cup torsdag den 7. april skal adskille et kvæg fra flokken. De bedste i denne disciplin kan ikke nøjes med at stole på deres egne rideevner, men må også være sikre på deres hestes instinkt.

Barokheste i topform

Barokracer er i centrum ved Working Equitation-konkurrencerne. Cup-deltagerne giver fredag ​​den 8. april et indblik i denne stadig forholdsvis nye ridedisciplin.

Galopperende rundt om tønder, gennem smalle gyder, over broer og forhindringer, vil de demonstrere præcision og den fine koordination mellem rytter og hest.

Når frisere, andalusiere, lipizzanere, lusitanos og knabstruppere danser gennem arenaen, forvandles den store hal til en festsal søndag den 10. april. Med flotte flettede maner og til lyden af ​​kastagnetter eller overdådige rytmer udfører ekvipagerne de sværeste øvelser med lethed og ynde.

Billetter til Equitana fra 7. til 13. april kan købes i via Equitanas billetsalg.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce