Lær om heste med en sjov leg – En varm anbefaling fra vores spillere!

Annoncørbetalt artikel

“Jeg kan varmt anbefale spillet. Da der er flere måder at spille på, er der flere læringsmuligheder. Spørgsmålene spænder bredt, og man kan få noget ud af det uanset om man kan læse eller ej. – Louise Poulsen”

Vi skal alle blive bedre til at læse og forstå vores heste. Det handler om hestens adfærd, dens sprog og de krav, den stiller til stalde, folde og foder. Der er mange måder at lære alt dette på, men når vi leger os til den vigtige viden i et brætspil, kan vi samtidigt lære de nødvendige færdigheder – uden at det går ud over din hest.

Læring hele vejen rundt om hesten

Dette var formålet for mig, da jeg for nogle år siden kastede mig over at skabe et brætspil, hvor spillerne kan lære og samtidigt have det sjovt med hinanden. Spillet hedder Master of Nutrition, og det handler om fodring af heste. Men fodring af heste handler også om den daglige pasning – hvordan hesten står opstaldet, om den kommer på fold, hvor meget den arbejder, når vi træner den. Det betyder også noget for fodringen af hesten, hvordan vi træner den, og således kommer vi i brætspillet hele vejen rundt om hesten.

Din mission i spillet er at fodre din hest og træne den rigtigt

Fremdriften i spillet styres af spørgsmålene og spillernes valg. Svarer du rigtigt på den spilleplade, hvor du står, må du vælge, hvor du så vil gå hen, med den mission, at du dels skal hente foder til din hest, dels skal vinde rosetter på ridebanen. Svarer du imidlertid forkert, bliver hesten syg og indlægges på Hestehospitalet, hvor du skal betale din dyrlægeregning, før den er rask og kan komme hjem igen.

Du passer også på miljøet

Når du spiller Master of Nutrition, kan du samtidigt glæde dig over, at du er med til at passe på miljøet. Det er produceret i Danmark, ikke kun med dansk arbejdskraft, jeg har været så heldig at kunne lave en aftale med Verdens sødeste mennesker på det beskyttede værksted Naturværkstedet i Ølufvad. Når de små træheste, der er brikker i spillet, er sprunget ud af CNC-fræseren, kører jeg dem til Ølufvad, hvor folkene på Træværkstedet sliber og maler dem. Jeg elsker at besøge dem, de er altid i godt humør og med på lidt sjov. Resten af materialerne er af papir og pap, og trykkeriet bruger miljøvenlige materialer. Der er intet plastik, alt er bionedbrydeligt.

Mød os på Hest og Rytter på stand nr. F5112

Master of Nutrition er et forholdsvist nyt spil, og jeg arbejder på at udbrede kendskabet til spillet og den viden, som det rummer. Derfor kan du møde mig på forårets og sommerens dyrskuer og messer – og som det første, Hest og Rytter i Herning den 7.-10. marts. Jeg har allieret mig med nogle dejlige mennesker, som alle gerne vil spille med dig, og du kan få lov til at prøve spillet – helt uforpligtende. Et kvarters ro og fordybelse i det store energifelt, som Hest og Rytter er.

Køb dit eget spil – med messerabat

Hvis du forelsker dig i spillet, ligesom Louise Poulsen og alle andre, som allerede har købt det, så har du også mulighed for at købe det til messepris med ekstra spørgsmålskort og heste i dine egne yndlingsfarver. Læs mere om Master of Nutrition her: https://nenuc.dk/masterofnutrition/

Spørg Hesteagronomen

Jeg er Martha Herold Voss og jeg er Hesteagronom, dvs. uddannet agronom med heste som speciale. Ved siden af Master of Nutrition driver jeg virksomheden NENUC, hvor jeg hjælper dig med rådgivning og vejledning til dit hestehold. Jeg arbejder for at forstå din hests unikke behov og dine udfordringer. Sammen skaber vi et sundt miljø, som optimerer trivsel for din hest. Dit hestehold fortjener det bedste.

Jeg er selvfølgelig med på standen, og du er meget velkommen til at kigge ind for en snak om heste og få svar på dine spørgsmål. Læs mere om NENUC her: https://nenuc.dk/

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce