Landsdelsfinalerne i Øst 2018 i Bernstorffsparken

Mens det er Landsskuet i Herning, der skal lægge jord til Landsdelsfinalerne i Nord og Syd, bliver det i de skønne omgivelser i Bernstorffsparken nord for København, der, i forbindelse med Bernstorff Ridebane – Livsstilsmesse den 17. – 19. august, skal afvikles Landsdelsfinalerne i Øst. Landsdelsfinalerne afvikles for første gang i år, og bliver kulminationen på sæsonens breddeaktiviteter rundt omkring i landet. Ridesportens breddeaktiviteter skal først og fremmest være sjove for hest og ryttere – og tilskuere, og med afviklingen af Landsdelsfinalerne sammen med Bernstorff Ridebane – Livsstilsmesse vil de besøgende på messen kunne krydre de mange andre tilbud på messen med højt humør på Sportsrideklubbens ridebaner.

 

Landsdelsfinalerne byder på fest, farver og fart
Ryttere i alle aldre og på alle typer af heste og ponyer samles ved landsdelsfinalerne. Der dystes i aktiviteter som Kvadrille, Pas De Deux, Ponygames, Stilstafetspringning og Parkour & Miljø. Rytterne og deres firbenede makkere vil være festligt klædt og klar til at give publikum en på opleveren.

Et givtigt samarbejde 
Dansk Ride Forbund ser frem til, gennem samarbejdet med Bernstorff Ridebane – Livsstilsmesse, at vise hjertet af ridesportens breddeniveau frem for et bredt publikum, der derigennem kan få øjnene op for ridesportens mangfoldige muligheder. Det samme gør formand for Sportsrideklubben (SPR) Jakob Leth, der udtaler: I SPR vil vi gerne favne så bredt som muligt indenfor ridesporten. Med det nye samarbejder er vi glade for at kunne føje breddeaktiviteterne til vores eksisterende portefølje af aktiviteter i Bernstorffsparken, hvor vi i forvejen afvikler stævner i spring, dressur, military og distance. I år er det fjerde gang vi huser Bernstorff Ridebane – Livsstilsmessen, og vi glæder os til at kunne tilbyde de ca. 15.000 besøgende på messen et indblik i vores fantastiske sport. 

Som de foregående år, er det de flotte omgivelser omkring græsridebanen i Bernstorffparken, der vil danne rammerne for et livsstilsmekka, hvor man kan gå rundt i sit helt eget tempo og opleve de over 115 inspirerende udstillere, og også Claus Haas Petersen, direktør i CPHevent ser frem til samarbejdet: Det er fjerde gang CPHevent i samarbejde med Bernstorff Ridebane inviterer til Livsstilsmesse den 17-19 august, og vi glæder os til at kunne føje landsdelsfinalerne til vores allerede brede eksisterende vifte af tilbud. Ridning er for mange en livsstil, så vi se det som en helt naturlig ting, at ridning skal være repræsenteret på Bernstorff Ridebane – Livsstilsmesse. Vi ser det som en stærk udvidelse af vores program og som et festligt indslag, der er målrettet hele familien, og glæder os til at tage imod alle deltagere og gæster.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce