Lea Kessler er ambassadør for ny eksklusiv rideudstyrsbutik på Lolland

” Jeg prøvede faktisk at tage fat i kongefamilien, for at få dem som ambassadør for min forretning, men det var ikke at være muligt.” 

Erica Rasmussen
Annonce

Der er fart på den unge kvindelige Iværksætter Erica Lakshani Rasmussen, der er 31 år og bosat i den lille by Erikstrup på Lolland. Erica har satset alt på karrieren, og har altid været en driftig kvinde, der aldrig har været bange for at foretage kvantespring i sit arbejdsliv og har altid været drevet af en fast tro på, at drømme kan realiseres. Nu åbner hun Daverkosen Company.

Allerede som barn drømte Erica Rasmussen om at blive sygeplejerske på en akutafdeling og kun 22 år gammel havde hun derfor fået sin sygeplejerskeuddannelse og sin første ansættelse som akutsygeplejerske. Da arbejdstiderne senere ikke viste sig forenelige med børn og en selvstændig landmand som ægtefælle, måtte hun søge andre karriereveje.

Inspireret af livet med en landbrugsvirksomhed, med traktorkørsel i høsten, blev Erica derefter den første kvindelige salgskonsulent hos Semler Agro på Lolland, som formidler salg af landbrugsmaskiner.  Her mærkede hun lysten og glæden ved samspillet med kunderne og her opstod første gang idéen om at skabe sin egen virksomhed.

Inspireret af den store oplevelse det er, når man køber noget lækkert i en design forretning i København, ønsker hun nu at skabe den samme stemning og følelse hjemme på Lolland, hvor hun netop skal åbne en eksklusiv ride-, og outdoor butik i forlængelse af gården hvor hun bor til dagligt med mand og 3 børn.

”Jeg elsker når der bliver gjort noget ekstra ud af det, f.eks. når man er ude og prøve brudekjoler, der får man lige et glas champagne stukket i hånden, den fornemmelse skal man også have her på Lolland.”

Erica Rasmussen

Drømmen er at skabe en helt ny high-end, ride- outdoor- og living butik, og at der er ikke blevet sparet på noget, når man besøger Ericas butik. Her er der en kæmpe ø med den lækreste barista kaffe samt indbygget vinkøler, til vand og bobler. I midten af lokalet er der er placeret et stort loungeområde og butikkens lækre bøjler med eget navn og logo er fyldt op med de mest eksklusive mærker indenfor branchen. 

Som tidligere springrytter, blev Erica inspireret til at skabe et shop-i-shop koncept butik og webshop, hvor ambitionen er, at et besøg i butikken skal være en oplevelse i særklasse, præget af æstetik, udsøgt kvalitet og god kundeservice, som et helt nyt og innovativt koncept inden for branchen, der ikke tidligere er set i landet. 

I forhold til om der er kunder på Lolland, der er til champagne og high-end ride- og outdoor udstyr svarer Erica:

”Vi sender varer fra webshoppen til hele landet, og så er vi heldigvis placeret meget tæt på motorvejen, det skal nok give en god trafik til butikken. Folk kører gerne langt for den gode oplevelse, særligt når det gælder det rette rideudstyr. Ligesom vi forsøger at tiltrække førende skandinaviske udøvere inden for ridning, jagt og landbrug.”

Erica satsede også stort på at finde de helt rette ambassadører for firmaet, og prøvede ved firmaets start at tage fat i kongefamilien, da de ifølge hende var de helt rigtige ambassadører for firmaet. Dog viste det sig hurtigt at de slet ikke gjorde sig i sponsorater eller influencer samarbejder. 

”Man skal jo starte et sted, og nu hvor det ikke blev kongefamilien, er jeg stolt over at have bla. Rosa-Lia og Lea Kessler med mig som ambassadører.”  

Daverkosen Company har åbner med et brag den 6. oktober 2023. 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce