Du kan nu Lease et Vibrationsgulv hos – Jemo trading

Vibrationsgulvet et en af mange fitness og wellness maskiner, der findes til heste. Mange vil måske tænke, at vibrationsgulve er dyre, komplekse maskiner som er forbeholdt velhavende mennesker eller store stalde. Mange af os tør kun drømme om denne form for luksus til vores heste, men sandheden er, at vibrationsgulvet hører til i den mindre ende af skalaen – både i forhold til størrelse og pris.

Hvordan virker det?

Vibrationerne i gulvet genererer en lille smule instabilitet som gør, at hesten bliver nødt til at balancere sin krop, hvilket kræver energi og stimulerer stofskiftet. Det er meget almindeligt at kombinere vibrationerne med et ekstra magnetfelt. Dette hjælper med at få musklerne til at slappe af, afhjælpe spændinger og forbedre blodcirkulationen. Vibrationsgulvet kan desuden bruges terapeutisk i forbindelse med seneskader, gigt, forfangenhed, kroniske luftvejssygdomme og hovsenebensyndrom. Herudover også forebyggende mod skader og milde kolikker.

Læs også: Vibrationer er vejen til et bedre helbred for din hest

  • Øg knoglemineraltætheden for stærkere knogle
  • Øg muskelmasse og styrke Lindre ømme muskler
  • Øg “eksplosiv styrke”, fleksibilitet og bevægelsesområde
  • Øg energiniveauet og mindsk kroppens toksiner Forbedre cirkulation og iltoptagelse i væv for at fremskynde helingen Lindre smerter og betændelse Forbedre lymfesystemets funktioner Reducer cellulitis og lymfangitis

Hvad er vigtigt når du leder efter et vibrationsgulv?

Kvalitet og funktionalitet er meget vigtige faktorer, som er værd at undersøge, hvis du overvejer at købe et vibrationsgulv. Vores firbenede ven skal stå på det, og selv hvis hesten laver pludselige eller voldsomme bevægelser skal maskinen være hårdfør nok til ikke at gå i stykker, så hesten ikke kommer til skade. Det er derfor vigtigt hvilke materialer maskinen er lavet af. En af de ting, som skal gå udenom er maskiner med skarpe kanter, hvilket er et af de første tegn på en utilstrækkelig maskine.

Vibrationsgulvet fra Jemotrading er udviklet af dyrlæger i Tyskland, Vibrationsgulvet har et meget robust udseende og der er endda mulighed for at maskinen kan blive bygget ned i gulvet, så maskinen er i samme niveau som gulvet. På den måde er det mere sikkert for hesten at gå ind på og ud af maskinen, hvilket kan hjælpe heste som måske kan være lidt usikre.

Udstyr Specifikationer

Weight210
Width1025
Length2310
Height1490
Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce