FREMTIDENS BELYSNING

TRE STORE FORDELE VED LED

  • Du kan spare op til 70 % på elregningen i stalden ved brug af LED-lamper.
  • LED er langt mere miljøvenligt end andre lyskilder – det har intet mindre end energimærket A+.
  • LED-lys har en levetid, der er 5 gange så lang.

Gode råd gives med glæde

Overvejer du at få udskiftet lyset i din stald, i dit ridehus eller på din ridebane, så vil eksperterne fra LED Light Danmark altid gerne give dig en energiberegning med på vejen helt gratis. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at ringe til LED Light Danmark. De giver med glæde deres bedste råd med på vejen.

  • LEDlight Danmark A/S
  • Rørvangsvej 43A, 4300 Holbæk, Danmark
  • info@ledlightdanmark.dk
  • +45 60 37 00 20

Drop pæren og spar 17.000 kroner om året
– LED er vejen frem

Lad os bare sige, at også hesteverdenen er gået ind i en ny tid: LED-tiden. Og det er slet ikke så kedeligt, som det måske lyder. Med ganske god grund bliver det nemlig mere og mere populært at udskifte sin belysning i stalden, på ridebanen og i ridehuset med LED. Lyset har en levetid, der er op til 50 gange længere end normal belysning, og så er LED-teknologien i dag så god, at lyskvaliteten er endnu bedre, end den nogensinde har været før. LED-lys kan nemlig laves i mange forskellige farvenuancer og efterligne stort set alle de former for lys, vi kender. Den største motivationsfaktor er dog uden tvivl de mange penge, man kan spare om året.

Til Ridehallen

GITTE VIL SKIFTE LYSET I RIDEHALLEN FOR AT SPARE PÅ ELREGNINGEN  
Gitte har længe drømt om at få nyt lys i sit 20x40 ridehus. Regningen på den nuværende lysinstallation er høj – meget høj. Derfor har Gitte besluttet at skifte det nuværende lys ud med LED. Læs om hvilken løsning, Gitte har valgt og økonomien i det.

UdendørsRidebanen

FALCON led lampen er ideel til flere typer udendørsarealer. Har du eksempelvis en parkeringsplads til dine opstaldere, en ridebane eller måske et større område for eksempel fra stalden og ud til ridebanen, der har brug for god belysning, så er denne lampe ideel. FALCON er desuden produceret i aluminium, lakeret med AkzoNobel coating samt hærdet glas på forsiden, så lampen er yderst holdbar.

Til Stalden

Når det kommer til belysning i stalden, anbefaler LED Danmark, at man bruger Lima Sensor modellen. Spredningsgraden på 120 grader betyder, at lyset bliver spredt godt ud. Den er inklusiv sensor, så du kan sætte lyset på stand by, bede lyset om at dæmpe sig eller sætte et tidspunkt på for hvornår det skal slukkes.

LED Artikler

EN LYS OG BILLIG FREMTID

I modsætning til traditionelt lys, så omsætter en LED-pære al den elektricitet, den bruger til lysenenergi. Til sammenligning benytter almindelige gløde- og halogenpærer kun 10% af elektriciteten til lysdannelse – resten bliver til varme. Det betyder, at LED-lys anvender omkring 80 % mindre strøm og kan lyse i betydelig længere tid end andre lyskilder. Så når alle de andre gårde rundt omkring din har skiftet deres gamle pærer 50 gange, så kan du glæde dig over, at du i al den tid kun har behøvet at gøre det én enkelt gang og i stedet har kunnet bruge tiden på dine heste. Investerer du i LED-lys, kan du altså være sikker på, at dit lys fungerer langt ud i fremtiden.