Annonce

“CUSTOM MADE SADDLES – ALT I SADELTILPASNING”

Hvem er jeg?

Jeg startede i Slangerup med Hestenes Magasin og valgte efter cirka 17 år med butik og sadelmageri at gå all in på sadelmageriet.

Det var en god beslutning, og i dag elsker jeg mit job.

I 2014 skiftede min virksomhed navn til Lille Hellebæk Sadelmageri, hvilket også er navnet på vores mindre landejendom, hvor vi har til huse.

I dag kører jeg dagligt ud til kunder. Med mine mange års erfaring higer jeg efter at give den bedste service ved salg af sadler samt sadeltilpasning.

Hos os handler dagligdagen altid om heste. Jeg er selv dressurrytter og har pt. en ridehest på 10 år på PSG-niveau, to 4-års efter Antobello og Grand Galaxy samt en 2-års efter Don Olymbrio.

Min mand er westernrytter, hestemassør, er rigtig dygtig til horsemanship og har en westernhest, en 3-års efter Antobello og Don Deluxe, og så har vi datterens pony.

Sadeltilpasning

Få skræddersyet sadlen og styrk din ridning. Du ville aldrig selv trives med at gå i bukser, der strammer, vel? Det er ikke anderledes for hesten. Derfor skal der tages lige så stort hensyn til hestens velvære, når du vælger sadel, som når du køber tøj til dig selv. Det er mantraet bag Lille Hellebæk Sadelmageris sats på specialdesignede og skræddersyede sadler.

Kvalitetssadler

En ridehest skal præstere godt og længe, og det stiller store krav til udstyret. Det ved sadelmager Kit Olsen alt om. "Jo bedre og mere præcist, du kan tilpasse dit udstyr, desto bedre ridemæssige resultater. Det giver næsten sig selv", siger hun. Gennem en lang karriere som dressurrytter, dommer og ejer af det tidligere Hestenes Magasin har hun oparbejdet en masse viden om, hvor vigtigt det er for både hest og rytter med optimale vilkår. Derfor har hun helliget sig at sælge specieldesignede Patrick-sadler fra sin workshop, Lille Hellebæk Sadelmageri.

Patrick sadler

Den virkelige styrke ved Patricks sadler er, at selvom de er skræddersyede, så gør den store skulderfrihed og gode plads til lansemærket, at de faktisk kan passe rigtig mange heste. Så det er ikke sådan, at hvis hesten bliver solgt eller man mister den, så kan sadlen ikke bruges. Slet ikke, beroliger Kit, hvis store succes grunder i tæt kundekontakt og god kommunikation. "Det er min erfaring og følelse med hest og rytter, som jeg har oparbejdet gennem mange år, der sikrer kvaliteten og bærer succesen. Og sådan skal det blive ved med at være", understreger hun.