Lørdagens resultater fra Riders Cup

Lørdagens program bød på lidt af hvert ved landsstævnet på Riders Cup. Dagen blev skudt i gang med LB1* som første klasse, hvor der var tilmeldt 27 startere. Her vandt Kristina Stilling med en tid på 26.24 i omspringningen og nul fejl, mens Lone Linding lå lige i hælene på hende med en tid på 26.28. På tredje pladsen kom Helena Poulsen med en tid på 26.43.

Dagens næste klasse var LA2**, hvor 59 havde meldt til start. Klassens vinder blev Matilde Skov med tiden 63.53. På anden pladsen kom Christina Fobian med 64.20, og klassens tredje plads gik til Emilie Louise Weilsby, som endte med en tid på 65.61. Alle tre red fejlfrit.

Herefter blev det tid til MB1*. Anna Victoria Weilsby og hesten Cosby endte på første pladsen, mens Lykke Andersen og Camille T blev nummer to. På tredje pladsen kom Sandra Enemark med hesten Conway.

Næste klasse var en MB2**, hvor der her var tilmeldt 78 startere. Det betød også, at det var dagens største klasse i forhold til antal startere. Anne-Kristine Rie Truelsen blev nummer et, med en tid på 57.05. Maria Barnewitz Schou kom på anden pladsen med tiden 58.40. Rasmus Krebs Manniche blev nummer tre med tiden 58.68.

Som stævnets anden sidste klasse var det tid til MA2**. Her endte Bruce Gerard Goodin og hesten Caltona på første pladsen med tiden 65.16. Der var lang vej op til Bruce Gerard Goodin for klassens anden plads, Magnus Jacobson, som fik tiden 72.80. Jessica Toelstang endte på tredje pladsen efter en ærgerlig nedrivning, som gav fire fejl. Hendes tid – på 67.42 – var ellers god nok til en anden plads, men nedrivningen kostede hende denne.

Stævnets sidste klasse var en SI*-klasse på 145 cm. Her endte Benedikte Rie Truelsen på første pladsen, mens Jonathan Hvalsøe Saul endte på anden pladsen. Som nummer tre kom Helena Skare Viller som fik en enkelt fejl i klassen.

I morgen står den på endnu mere springning, hvor det blandt andet er finaletid, samt tid til DM for hold.

Læs mere om Riders Cup her.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce