Luksusferie for den øvede rytter – lige her i Danmark

Annoncørbetalt artikel

Forestil dig en ferie, som forkæler alle sanser. Betagende vild natur og åbne vidder, der giver dig lyst til at trække vejret helt ned i maven. Uovertrufne gastronomiske oplevelser, kreeret af lokale råvarer af høj kvalitet, som pirrer dine smagsløg. En blød seng i specialdesignede værelser, så du kan vågne veloplagt hver morgen. Følelsen af galopperende hove på sandet ved det brusende Vesterhav. Lyder det som noget for dig? Det har Luksusrideferie åbnet muligheden for.

Glem alt om primitive forhold, hårde senge og skrabet forplejning, som er tilfældet på nogle rideferier. Rideferie behøver ikke være noget, som man tager på, bare fordi man elsker heste. Hvad hvis vi fortæller dig, at det faktisk er muligt at komme på en luksusrideferie, hvor alt er af allerhøjeste kvalitet, når det kommer til både forplejning, overnatning og heste – lige her i Danmark?

Luksusrideferie har lavet et helt unikt koncept for dig, som ikke vil nøjes. Et ophold ved det smukke Vestehav for den hesteelskende feinschmecker, kan man nok godt kalde det. 

Læs også: Kan man ride dressur på en islænder?

Danmark dejligst

Danmark er et dejligt land, hvor der findes masser af oplevelser, som er værd at udforske. Du behøver ikke tage til Alsace for drikke de lækreste vine, til London for at smage gourmetmad eller til Island for at ride på islandske heste. Danmark indeholder det hele, og hos Luksusrideferie har man håndplukket og samlet nogle af de bedste ting fra verden, som du kan opleve hos dem i det nordligste Danmark.

Hos Luksusrideferie rider du på heste af høj kvalitet. Foto: Luksusferierytter.

Jesper Finderup, som står bag Luksusrideferie, har mange års erfaring med islandske heste. Både med at træne dem og fra sin tid i elitesporten. I 1988 mødte han en islandsk kvinde i Frankring, og derfra voksede drømmen om at lave den ultimative rideferie.

”Det at være på en primitiv rideferie er sjovt de første par gange, men så kan man godt begynde at savne noget mere lækkert og med mere komfort,” forklarer Jesper.

Gode heste fuldender oplevelsen

Hestene, som du kan møde på et ophold hos Luksusrideferie, er ikke hvem som helst. Alle heste er håndplukket ud fra sind, gangarter og type. For det er også en del af konceptet.

”Det er vigtigt for os, at de heste, som vores gæster rider på, er veluddannede og rare at ride på. Vi vælger i høj grad heste ud fra, om de egner sig til at opgaven rent sindsmæssigt, men det er også vigtigt for os, at vores gæster for en uovertruffen rideopleve, når det kommer til de helt specielle gangarter, som de islandske heste er kendt for,” siger Jesper.

Hestene får derfor ikke lov til at indgå i arbejdet med gæsterne, før de er uddannet tilpas meget til, at de kan give gæsterne en fantastisk rideoplevelse.

Du kan forvente forplejning af højeste kvalitet hos Luksusferierytter. Foto: Luksusrideferie.

Lokale råvarer og vine fra Alsace

Værtsparret bag Luksusrideferie har en baggrund fra restaurantsbranchen, og elsker selv god mad og lækre vine. Derfor har det også været helt naturligt for dem, at deres virksomhed skulle indeholde noget af det ypperste til ganen og maven.

Læs også: Hvordan ser din drømmestald ud?

Hos Luksusrideferie udforsker man hele tiden nye opskrifter, og benytter sig flittigt at de gode og friske råvarer, der findes ved Vesterhavet. Mange retter indeholder friskfanget fisk og lokalt dyrkede grøntsager.

Der hersker også en veludviklet passion, når det kommer til vin. Parret henter selv vinen hjem fra Frankring hvert år, når ridesæsonen er slut.

Smukke naturoplevelser er en del af konceptet hos Luksusferierytter. Foto: Luksusferierytter.

Rideferie for øvede ryttere

Luksusrideferie henvender sig specielt til den øvede rytter, og det er der en grund til.

”Vores heste er af høj kvalitet på alle måder, og vi passer godt på dem. Alt omkring dem foregår på deres præmisser, og vi lægger stor vægt på, at de ryttere, som bliver matchet til den enkelte hest, har grundridningen i orden. På den måde kan vi bedst give både vores gæster og vores heste en god oplevelse,” siger Jesper.

Har du lyst til at læse mere om rideferierne hos Luksusrideferie? Så læs med her.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce