Annonce

Magasin #31 ude nu – digitalt og helt gratis!

Indeholder annoncørbetalt indhold af af Dansk Varmblods Hingstekåring, Skibby HC, O.M. Spring & Søn og Mink Horse.

Malgré Touts nye magasin handler om at skabe de bedste betingelser forud for en konkurrence. Præcis som toprytterne skal ved det store internationale stævne under Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning, der venter rundt om hjørnet d. 5.-8. marts. Dog har vi givet det et tvist. Midt i magasinet gemmer dig sig nemlig også en smuk fotoreportager af hesten i dens naturlige omgivelser. Nu skal du bare høre…

Gjordens betydning for hestens ydeevne

Først i magasinet finder du en artikel om gjordens betydning for hestens ydeevne. Vi fortæller dig alt, du bør vide om materialet, længden, formen og hvor stram en gjord (ikke) bør være.

I den forbindelse har vi desuden allieret os med Mink Horse. Vi har testet deres DS-gjord, som absorberer tryk, har en god pasform og giver hesten plads til at trække vejret – og så er prisen helt overkommelig.

Severo Lopez vil huskes for sin ridning

For dressurrytter Severo Lopez, der nok mest er kendt for at ride for Helgstrand Dressage, er medaljerne ikke det vigtigste – det er ridningen. Derfor er det heller ikke hans placeringer, han vil huskes for, men hans måde at ride hestene.

Vi tegner et portræt af den dygtige spanier, som du kan møde til en unik clinic sammen med Will Rogers under Hingstekåringen, og som har haft talent og passion for hestene og ridningen lige siden han var barn. Mon ikke, hans mindset kan lære os en ting eller to?

8 tips: En bund er ikke bare en bund

I denne artikel er budskabet helt klart: En ridebund er ikke bare en ridebund. Den skal behandles godt, passes og plejes. Under Hingstekåringen er det som altid Skibby HC, der leverer bunden til de mange baner.

Læs om, hvor lynhurtige Skibby HC er om at få en bund af allerhøjeste kvalitet lagt i den store arena, og få otte gode tips til at vedligeholde din egen bund.

Fotoreportage: Normannisk skønhed

Den franske, kvindelige fotograf Maryne Gatahes billeder er så betagende, at vi simpelthen måtte dele dem med dig. Midt i vores fokus på konkurrenceridning er det vigtigt at huske på, at det bare er et dyr, vi har med at gøre – og de stammer fra den smukkeste natur.

Vi hylder hestens naturlige skønhed gennem Marynes smukke billeder, der alle er taget i den frodige region Normandiet i Frankrig. Se dem alle i fororeportagen. Det er også Marynes billede, du ser på magasinforsiden.

Lej en professionel springbane – gratis

Du kan også læse om, hvordan du selv får fingrene i en springbane som de professionelle. O.M. Spring, der producerer gedigent banemateriale og desuden leverer alt, hvad der skal bruges under Hingstekåringen i Herning, har nemlig gjort det muligt for dig at låne de flotte spring helt gratis. Det gøres gennem Forhindringsklubben.

Læs om, hvordan du får fingrene i de gratis spring til din rideklub eller til det næste stævne, i magasinet.

Malgré Touts magasiner – digitale og gratis

Malgré Touts magasiner er udelukkende tilgængelige digitalt. Det betyder, at du kan læse dem overalt, både på din mobil, tablet og computer. Det allerletteste er at læse dem i Malgré Touts app, som du både kan få til iOS og Android. Det er især godt, hvis du sidder med en mobil elle table. Du kan dog også læse et magasin gennem vores website, hvor du finder alle magasiner under fanen ‘Magasinet’. Det er det letteste, hvis du vil læse et magasin på din computer.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce