Malgré Tout Media og Helgstrand Event indgår et mediepartnerskab med et bæredygtigt digitalt eventmagasin. 

Malgré Tout Media har skabt et digitalt eventmagasin til både Longines EEF Series Aalborg og Pavo Danish Dressage Championship. De to top sportsbegivenheder arrangeres af Helgstrand Event, det førsteklasses udendørs eventområde, som ligger lige over for Helgstrand Dressage i Danmark. 

En løsning til mere bæredygtig kommunikation ved ridesportsbegivenheder 

Malgré Tout Media er eksperter, når det kommer til digitale ridesportsmedier. Deres gratis europæiske ridesportsmagasin findes på fire sprog i både trykt og digital version. “Med et digitalt eventmagasin vil vi tilbyde en løsning til begivenheder, der ønsker at bidrage til bæredygtighed,” siger Troels Højvig, administrerende direktør og grundlægger af Malgré Tout Media. “Et digitalt magasin bidrager til en mere bæredygtig begivenhed. De løber heller aldrig tør for magasiner, og det er nemmere at foretage ændringer i sidste øjeblik, hvilket vi alle ved kan ske i løbet af planlægningen af en begivenhed.” 

Let og øjeblikkelig adgang

Ryttere bruger meget tid online, og med et digitalt magasin bliver det nemt for alle til begivenheden at få adgang til begivenhedsinformation, hvor som helst og når som helst. Magasinet kan nemt tilgås via en QR-kode eller et link på sociale medier og hjemmesider. Digitale magasiner er mere interaktive end trykte versioner og kan give en bedre brugeroplevelse. Videoer, weblinks og interaktivt indhold kan bruges til at vække læserens interesse.

Værdi for eventets partnere

Ikke kun besøgende og ryttere til stede på eventområdet kan få adgang til magasinet, entusiaster derhjemme og livestreamere kan også få adgang til magasinet. De fleste mennesker, der læser et digitalt magasin, tager handling som f.eks. at klikke på et link. Dette gør reklamer i et digitalt magasin interaktive og sporbare. Ved at skabe den rette blanding af annoncer, begivenhedsinformation og interessante artikler, der passer til begivenhedens målgruppe, øges antallet af læsere. Og det gør eksponeringen af begivenhedens partnere også.

Martin Thorbøll Pedersen, chef for events og partnerskaber hos Global Equestrian Group, tilføjer: “Vi er meget tilfredse med løsningen med et digitalt eventmagasin til vores shows. Magasinet har et meget professionelt udseende, vi kan nå ud til mange flere læsere, og vores partnere er meget tilfredse med denne eksponering.”

Se det digitale eventmagasin for Longines EEF Series Aalborg her: Longines EEF Series Aalborg 2023

Om Malgré Tout Media

Malgré Tout Media er Europas nye digitale ridesportsmedie med 100% gratis indhold til ryttere og mennesker med en passion for heste, både rekreativt og professionelt. Malgré Tout Media er stedet, hvor du finder inspiration og professionel viden samt tips, råd og underholdning for enhver hesteelsker. Uanset hvilken type hesteperson du er, er deres mission at tilbyde dig kvalitetsindhold, som du ikke behøver at betale for.

www.malgretoutmedia.com | www.malgretout.dk

Om Helgstrand Event

Helgstrand Event er et exceptionelt eventområde i Nordjylland, der arrangerer unikke og engagerende ridesportsbegivenheder. Ikke kun verdens bedste dressur- og springryttere rejser til Nordjylland for at konkurrere ved Helgstrand Events fantastiske faciliteter, ambitiøse amatører og kommende unge ryttere bydes også velkommen til at konkurrere i samme kvalitetsmiljø. 

www.helgstrandevent.dk 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce