Malgré Tout Talkshow: 3 vigtige emner – 9 interessante personligheder

Annoncørbetalt artikel
Logo Hillerød Horse Show

Hvad er hestevelfærd egentlig? Hvordan er det at være mand i ridesporten? Og hvordan begår man sig bedst muligt som rytter på de sociale medier? Det er tre vigtige emner, som Malgré Tout mener, at vi i Hestedanmark bør tænke over og tage til debat. Når Hillerød Horse Show går i gang den 12.-14. november, kan du blandt meget andet se med på scenen, når Malgré Touts chefredaktør, Tina Bjerre Nielsen, taler med en række interessante profiler inden for hesteverdenen om de tre emner, der ligger dem hver især nært.

Talkshow fredag: Rytteren på sociale medier 

Hvordan inspirerer man andre, og hvordan er man et godt forbillede, når man som rytter begiver sig rundt på sociale medier og giver ud af sin hverdag? Få gode tips og tricks af nogen, der virkelig ved, hvad det drejer sig om, når vi taler med tre vidt forskellige profiler fra Facebook og Instagram.

Deltagere

Hvornår?: Fredag den 12. november kl. 15.30-16.00 på Hillerød Horse Shows scene i Royal Stage.
Fredag kan du desuden opleve en storslået aftenclinic med Cathrine Dufour foruden en lang række andre clinics, foredrag og opvisninger.

Cathrine Dufour clinic banner

Talkshow lørdag: Hvad er hestevelfærd egentlig?

De fleste hestemennesker er enige om, at hestevelfærd er vigtigt. Men vi kan være mindst lige så uenige om, hvad god hestevelfærd egentlig er. Derfor diskuterer vi det med tre fagpersoner inden for ridesporten, der virkelig har en holdning til det. 

Deltagere

Hvornår?: Lørdag den 13. november kl. 15.30-16.00 på Hillerød Horse Shows scene i Royal Stage.
Lørdag kan du desuden opleve en unik aftenclinic med Daniel Bachmann Andersen foruden en lang række andre clinics, foredrag og opvisninger.

Daniel Bachmann banner

Talkshow søndag: Mand i ridesporten 

Hvordan er det at være mand i en verden, der er domineret af kvinder? Hvordan ser man på ridesportens forskellige dele og discipliner, når man er henholdsvis polospiller, ponyfar og arbejder med avl? Det fortæller tre vidt forskellige herrer, som på hver sin måde har begge ben plantet dybt i ridesporten.

Deltagere

Hvornår?: Søndag den 14. november kl. 15.30-16.00 på Hillerød Horse Shows scene i Royal Stage.
Søndag kan du desuden opleve en spændingsfyldt pololandskamp mellen Danmark og England kl. 11.30 i den store arena foruden en lang række andre clinics, foredrag og opvisninger.

Rasmus Bagger Mega Event banner
Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce