Maria og Nikolina sejrede i første del af FEI Ponies Jumping Trophy

Det var Nathalie Horse Care Arena, der dannede rammen om første afdeling af det nye FEI initiativ Ponies Jumping Trophy, som er en turnering for de bedste internationale ponyspringryttere. 15 ekvipager var til start på banen der bød på forhindringer op til 120 cm. Fejlfri og hurtigst af alle var Maria Nørregaard Langhoff på Nikolina.

Rutinen sejrede
Den 20-årige pony Nikolina har været topplaceret ved utallige springstævner og mesterskaber. Med med sin faste rytter Maria Nørregaard Langhoff blev det, i dag, også til en sejr ved første afdeling af FEI Ponies Jumping Trophy.

Om sejren i dag sagde Maria: ”Jeg havde en rigtig fin tur i dag. Jeg kunne måske godt have redet lidt hurtigere hvis jeg skulle, men det var heldigvis ikke nødvendigt. Jeg synes det er et supergodt tiltag med den nye turnering, for det er rigtig spændende at få lov at ride ved de helt store stævner og mærke stemningen der. Jeg har glædet mig rigtig meget til at ride her ved World Cup Herning. Nikolina er jo 20 år i år, så vi passer meget på hende og rider kun de vigtigste stævner. I år har det været EM og så stævnet her i Herning, så det er simpelthen så fedt at det gik så godt i dag. ”

Andenpladsen gik til Anna Sofie Tørnæs på Kalypso Skovgaard, mens Josephine Sandgaard Mørup tog tredjepladsen på Bebo Com.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce