Martin Neergaard stopper ved Absolute Horses

Springrytter Martin Neergaard stopper ved Absolute Horses efter halvandet års samarbejde. Martin fortæller, at han vil fokusere mere på sin egen sport og udvikle sig som rytter. Han har ikke fundet vejen dertil endnu, men han føler, at tidspunktet for at søge videre er ideelt nu, hvor han ikke har noget han skal tage hensyn til herhjemme. Martin Neergaard håber, at han kan finde en stald i udlandet, hvor han har set, at der er lykkedes for mange andre ryttere, at arbejde sig ud op og få en stor international karriere; “…så mon ikke det kan lade sig gøre for en lille mand som mig også,” siger Martin.

Martin skriver følgende på sin Facebook profil:

“Jeg vil gerne sige tak til Absolute Horses for en meget spændende og lærerig tid. Jeg har, takket været Absolute Horses, redet ved de allerstørste stævner, jeg har deltaget i tilrettelæggelse, planlægning osv af stævner på alle niveauer.

Ikke mindst har jeg haft ansvar for træning af junior og pony ryttere, også ved stævner. Sidst ved Baltic Cup på Flyinge med stor succes. Jeg er taknemmelig for den tillid Absolut Horses herved har vist mig, og den store hjælp og vejledning jeg har fået fra Christian og Andreas. Jeg vil med glæde se tilbage på min tid hos Absolut Horses. Nu vil jeg fokusere på min egen videre uddannelse som rytter.

Hvor det bliver ved jeg endnu ikke, men gennem Absolute Horses har jeg fået mange, både inden og udenlandske kontakter. Mange tak for en spændende periode.”

martin neergaard

Absolute Horses skriver i denne forbindelse:

“Absolute Horses afslutter samarbejdet med Martin Neergaard:

Efter halvandet år søger Martin nye udfordringer.  Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Martin Neergaard, som er en meget dygtig rytter og har udført et suverænt stykke arbejde med hestene imens han har været her.

Vi har haft en fantastisk tid med Martin med mange gode oplevelser, heriblandt fem-stjernet stævne i London og senest Gøteborg med den 8-årige hoppe Eurvette, som har udviklet sig rigtig godt under Martin Neergaard. I sin tid ved os har Martin vundet grand prix, redet sin første nationsspringning og deltaget i World Cup stævner. Men også i hverdagen og i det daglige arbejde med hestene, har Martin Neergaard passet fantastisk godt ind i teamet.

Vi har været utrolig glade for den tid Martin har valgt at være tilknyttet vores stald og ønsker ham alt det bedste på hans vej videre i sporten!”

martin neergaard

Martin står til rådighed og hjælper Absolute Horses frem til udgangen af måneden.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce