Annonce

Konkurrencerytter – Rytter coaching

Annoncørbetalt artikel

Når vi udsætter os selv for den slags stress som en konkurrence er, sætter vores reptilhjerne ind med sin forsvarsmekanisme. Kamp – Flugt – FrysMåske kender du det at ride ind på banen og ikke kan huske banen eller programmet? Eller du tænker “F*** det skal bare ind og overståes”? Eller du bliver måske stiv og passiv på hesten når du er inde foran dommeren

Kroppen forsøger at “kæmpe” mod den stresspåvirkning du laver og det hæmmer dig i at præstere lige så godt som du gør når du bare rider hjemme…

Jeg er specialist i at mental træne dig, der gerne vil have bedre eller mere stabile resultater til konkurrence. Teknikker og værktøjerne Mental Coach bruger kan afhjælpe:

  • Mental træning for konkurrencerytteren. Bliv bedre til at overkomme præstationspres- og stress på banen
  • Vær fuldstændig ligeglad med hvem der står og kigger
  • Hold fokus på dig og hesten, rid de teknikker du har trænet til undervisning
  • Rid fokuseret videre selvom der skete en fejl
  • Mange konkurrence ryttere mærker at der er stor forskel på at ride ude til et stævne fremfor at ride hjemme. Den ro og afslappethed som du har derhjemme kan du få med ud på stævnepladsen
  • Vidste du at menneskets største frygt er at gå på “scenen” – som fx konkurrencer?

Rytterne siger

STINNA & T

STINNA & T

Jeg tænkte meget om det var pengene værd…Men den rideglæde og de succesoplevelser der er kommet ud af det, kan sket ikke gøres op i penge. Jeg har fået fuldstændig ro på alle de forstyrrende flyvske sommerfugle jeg havde i maven. jeg stort set altid har en sløjfe med hjem nu. Jeg har lært at turde sætte mål der killer i maven og faktisk leve op til den målsætning jeg sætter. Jeg har nu lært at bruge min viden om at “indtage” rummet og fylde som en vinder, allerede når jeg ankommer på stævnepladsen. 

Jeg har nu ro og afslappethed, inde på banen. Det giver helt sikkert en masse point, at jeg kan ride alt det teknik vi har trænet hjemme, inde foran dommeren.

Endvidere har jeg nu mod på at ride de unge heste igen og som træner er det også nødvendigt engang imellem at sætte mig op på mine elevers heste. Det tør jeg nu igen efter at have fået ro på min reptilhjerne Mental træning med Sofie, er smutvejen til dine mål og drømme

Ditte & A

Før når jeg startede stævner kunne jeg af & til godt sidde med en følelse af, om jeg nu kunne slå til. Jeg har konkurreret i mange år, men jeg var nået til et punkt, hvor jeg følte mig en smule hæmmet af tanken om at komme fra dressurbanen med en ”god nok” procent. Min iver for at gøre det godt nok, endte til sidst med at spænde ben for, at det, jeg gjorde, faktisk var godt nok. Sofie har lært mig, at det, jeg gør, er godt nok. 

Hver gang, jeg sætter mig i sadlen, er en del af en proces, og stævnerne skal ganske vist være der, man peaker, men det kan man kun ved at have en optimisme og en tro på, at det vil peake.

Derfor har hele hendes coaching givet mig en lethed og en gå-på-følelse, der har smittet af på hele min ridning, og som booster mig både når jeg skal starte stævner, men også lært mig, at opstår der fejl, så tager jeg det med en meget mere ophøjet ro. Jeg vil anbefale Sofie til alle, der går og døjer med en nervøsitet af en eller anden form – det værende i deres ridning, i en eksamenssituation mv. – jeg har virkelig fundet ud af, hvordan nogle af de små fejl eller ensartede mønstre, som jeg har døjet med, kan skyldes nogle oplevelser, der har sat sig som følelser i min underbevisthed.

Læs mere omkring mental træner – Sofie Cronegaard & Ryttercoaching.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce