Messen fuld af inspiration og produktnyheder

Annoncørbetalt artikel

Messen man bare må besøge, hvis man er hesteelsker:  EQUITANA, verdens hestemesse i Essen. Fra den 9. til den 15. marts 2023 vil hele branchen mødes i byen i Ruhr-området, blot 7 timers kørsel fra København. Over 600 udstillere vil præsentere deres produkter og produkt nyheder. 

 En af de vigtigste europæiske priser inden for hestesport er EQUITANA Innovation Award. Her evalueres de mest innovative produkter på hestemarkedet, som tilbyder i hverdagen, sikkerhed eller bæredygtighed, og priser uddeles af en jury af eksperter. Og for dem, der er interesseret i at få mest muligt ud af i deres træning og livet i stalden, er messen også det rette sted at besøge.

Der er ikke noget andet arrangement, hvor så mange store navne og eksperter inden for alle discipliner er samlet og giver træningstips og deler ud af deres viden og erfaring.

Besøg: Equitana 9. til den 15. marts 2023

Hvis du tror, at alt, hvad mennesker og dyr har brug for, er opfundet i denne verden, tager du fejl. Ansøgningerne til EQUITANA 2023 Innovation Award beviser, at der er er tænkt mange nye tanker, for at optimere livet med hest.  For eksempel vil en elektronisk, trådløs enhed til hestepasning gerne være nomineret, en mash-fodringsstation specielt til ældre heste og en app, der giver hesteejere mulighed for selv at udføre sadelmålinger. Ligeså vil et system til elektrisk vedligeholdelse af ridebaner også rigtig gerne være med i kampen om at blive nomineret og har indsendt deres bud. Og kunstig intelligens er også ved, at finde sin vej til stalden; for eksempel er et kamera med kunstig intelligens  i stand til at genkende, når en hoppe begynder at fole. Disse og andre højdepunkter vil blive præsenteret detaljeret på EQUITANA, hvis de bliver udvalgt af juryen til Innovation Award 2023. Uanset hvad vil de blive præsenteret på udstillerstandene, som vil være et besøg værd, for at se fremtidens muligheder.

Læs også: HESTE OG MODE: Svensk stil vil udvikle ridesporten

Uanset om du rider dressur, spring eller military, føler dig hjemme i en westernsadlen eller på en femgænger eller om du er afhængig af arbejdende heste eller kørsel med heste – EQUITANA har noget der fanger alles interesse og som kan udvide alles horisont. 

Den olympiske medaljetager Ingrid Klimke vil demonstrere, hvordan man uddanner ungheste og giver dem den bedste start og fundament til, at blive dygtige rideheste, samtidig med at man holder dem motiverede og glade.

 Den Olympiske guldmedaljevinder Julia Krajewski vil fortælle om, hvilke træningsmetoder hun bruger til sine heste, det samme vil dressurikonet Isabell Werth og firedobbelt olympisk mester Nicole Uphoff-Selke. Vinderen af dressurholdbronze-medaljen ved VM i Herning, Benjamin Werndl, lægger særligt vægt på fin ridning og harmonien med hesten og vil fortælle om dette. Og det helt særlige partnerskab mellem menneske og dyr er Anne Krüger-Degeners store passion som hun vil dele ud af og inspirere os til at arbejde med. 

Der vil være en live træning med western-træner Ute Holm-Schäuble, som bliver ligeså spændende at se som introduktionen til den arbejdende equitation (Som er en rideform, hvor man bruger hestens grunduddannelse i dressur til at sætte både lydighed, mod og styrke på prøve ved bla kvægdrivning) der vil blive fremvist af holdet fra Signum Sattelservice. 

Desuden vil der også være muligt, at opleve gangsartsfremvisning med den seksdobbelte tyske mester Lisa Schürger eller kørsel med professionelle Claus Luber på tøjlerne.

Besøg: Equitana 9. til den 15. marts 2023

Træner og socialpædagog Michael Fischer giver en springlektion, og Bernd Hackl viser tilgange til at håndtere vanskelige heste. 

En helt særlig samling tilbydes af dressurspecialisterne Richard Hinrichs, Bent Branderup, Philippe Karl og Dr. Britta Schöffmann. Her vil de forskellige fokusområder inden for dressurtræning, deres ligheder og forskelle blive undersøgt. En meget spændende sammenligning. 

Træningsspecialist Christoph Hess demonstrerer med sine studerende, hvordan man lytter til hesten og opbygger forståelse, tillid og et godt bånd til hesten.  

Andrea Kutsch, Dr. Vivian Gabor, Yvonne Gutsche, Luuk Teunissen og Katja Schnabel viser forskellige aspekter af holistisk hestetræning, læssetræning, ledelse og meget mere. 

Så oplevelserne til Equitana 2023 spænder meget bredt og der er uden tvivl noget for en hver smag at opleve. 

  • Torsdag den 9. marts: Bernd Hackl præsenteret af Bio Waldboden. 
  • Fredag den 10. marts: Live Træning med Ute Holm, FN præsenterer Christoph Hess, Stübben præsenterer Andrea Kutsch, Arbejdende Equtation med Signum Sattelservice. 
  • Søndag den 12. marts: Dressur Special med Richard Hinrichs, Bent Branderup, Philippe Karl og Dr. Britta Schöffmann, Dressur med Nicole Uphoff-Selke, HarmoniLogie med Anne Krüger-Degener. 
  • Mandag den 13. marts: Benjamin Werndl præsenteret af Aubenhausen Club og Sprenger, FN præsenterer Julia Krajewski, Michael Fischer præsenteret af Reiter Revue. 
  • Tirsdag den 14. marts: Ingrid Klimke præsenteret af NOVAFON, Live Træning i Kørsel med Claus Luber. 
  • Onsdag den 15. marts: Isabell Werth præsenteret af Fendt, Live Træning for gangartsheste med Lisa Schürger. 

Læs også: Hubertusjagten 2022 finder sted på søndag!

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce