Miami Beach rykkede til Rømø

I april lagde Miami Beach strand til det store internationale stævne Global Champions Tour, hvor verdens bedste springryttere dystede. I weekenden rykkede Miami Beach til Rømø, hvor Tinglev Rideklub afholdte landsstævne på Rømø strand for anden gang i dansk ridesports historie. Sidste år var det et endagsstævne, men i år var hele weekenden i brug. Rømø Beach Jump var en succes med over 300 ekvipager til start og mange flotte ærespræmier. Se videoen herunder af banen med landets bedste havudsigt.

Rømø Beach Jump blev afholdt for anden gang her i 2016. Stævnet gik rigtig godt og alt klappede som det skulle. Lørdag startede ud med rigtig godt vejr, men blev desværre afløst af regnvejr. Heldigvis tog ryttere og crew det hele i stiv arm. Søndag morgen kommer vi til stævnepladsen, der nærmest er spejlblank af vand på grund af nattens regnvejr. Men da der blæser lidt og solen kommer frem, så bliver banerne hurtigt tørre – og som rytterne udtaler, så er bunden super god at ride på.”

Vi havde i år lavet to opvarmningsbaner. Da vi sidste år, med kun en opvarmningsbane, fik at vide at opvarmningen blev meget tung at ride på. Vi havde en lille udfordring med strømmen på grund af de store mængder vand men det blev der hurtig rettet op på med hjælp fra vores super aktive frivillige hjælpere. Alt i alt så kørte det hele på skinner, og vi arbejder allerede nu på at køre konceptet videre til næste år med nogle nye tiltag som vi selvfølgelig ikke kan løfte sløret for endnu, men det bliver kun bedre og bedre,”

Vi kunne godt ønske os, at der kom nogle flere ryttere og deltog i stævnet, men da det jo er et nyt koncept skal det selvfølgelig lige i gang og fange rytternes opmærksomhed. Vi er overbevist om at antallet af ryttere fremover vil stige markant og stævnet vil blive et af de absolut bedste i Danmark,” slutter en af arrangørerne Kristian Møller.

Kristian Skovrider var en af rytterne ved årets Rømæ Beach Jump, og han har sendt denne besked til arrangørerne:

Jeg vil gerne sige at det er super godt stævne, bunden er rigtig god, opvarmningen super, god banebygger, hyggelig atmosfære, super gode doteringer. Jeg håber at stævnet fortsætter, og at flere ryttere vil finde vej i fremtiden.”
 Videoen er taget er Ringgaard Foto.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce