Military reduceret til en udviklingsdisciplin

Efter bestyrelsesmøde den 7. december står det klart, at militarysporten står foran en nedskæring på budgettet af ganske drastisk karakter. Denne har fået holdkaptajn for seniorrytterne Kerstin Emilie Dallmann til at trække sig fra militaryudvalget.

I referatet fra bestyrelsesmødet fremgår det at militarysporten, samt tre andre mindre discipliner er for omkostningsfulde i forhold til antallet af udøvere og at disciplinerne ikke har vist den ønskede fremgang. Derfor har Dansk Ride Forbunds bestyrelse besluttet, at de fremadrettet skal virke som udviklingsdiscipliner med et reduceret budget.

Budgettet skal således skæres til 200.000 kr. om året. Ved bestyrelsesmødet var militaryudvalgets formand Christian Struck indkaldt til at præsentere militarysportens budget for 2017. Han præsenterede her et budget på 806.000 kr. Dette overstiger langt det beløb, som fremadrettet vil være til rådighed for sporten, og der skal derfor skæres kraftigt i udgifterne. Bestyrelsen gik dog med til, at man i 2017 ville have 300.000 at gøre med.

Bestyrelsen ønsker, at der bliver skåret kraftigt på eliteområdet og at hovedparten af budgettet skal bruges på rekruttering og udvikling. Nedgangen i budgettet har fået Kerstin Emilie Dallmann til at meddele udvalget, at hun ikke ønsker at fortsætte. Kerstin har fungeret både som stævnekoordinator, eliteansvarlig og holdleder for seniorerne, og det er således en stor del af hendes budget, der er blevet skåret væk.

Kilde: Militaryhesten.dk 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce