Mød os og mange andre til World Toelt

Som mange andre glæder vi os rigtig meget til et brag af en oplevelse ved verdens største indendørs arrangement for islandske heste den 26.-27. februar. Vi kommer til at være til stede ved vores spændende stand sammen med Horsebook og Hesteevents.dk. I løbet af de to dage får vi besøg af  eksperter som sadelmager Eya Andersen, dyrlæge og hestetandlæge Christina Suntum fra Hestemund samt rytter- og hestefysioterapeut Cecilie Stadler. Deltag også i en stor konkurrence, hvor du kan vinde en valgfri trense fra Vengedalens Rideudstyr.

Kom forbi og bliv klogere

Vi glæder os til at møde vores læsere, og fortælle om alle de unikke muligheder vi har for at fortælle en historie online med video, interaktive kort, lækre billeder og meget mere. Du kan også blive introduceret til Horsebook, som er en app, der samler hele din hesteverden ét sted. Installér appen sammen med os, og vi vil vise dig alle de unikke muligheder den giver dig. Er du arrangør eller savner du bare et samlet overblik over alle hestearrangementer i Danmark så glæd dig til at opleve Hesteevents.dk. Med dem kan du gratis oprette dit arrangement og få det eksponeret til et kæmpe publikum. Kom ind forbi og se hvor let det er.

To dage fyldt med oplevelser og ny viden

Fredag

Kl. 12-18: Kom op på træningsstolen med rytter- og hestefysioterapeut Cecilie Stadler, der har fokus på din bevægelighed, skævheder og hvilke konsekvenser det kan have for hesten. Spørg om alt lige fra hesten og rytterens biomekanik, konsekvenser for ridningen og hestens sundhed og bliv klædt på med værktøjer til hvad du selv kan gøre.

Lørdag

Kl. 12-14: Bliv klogere på bidets betydning for ridningen ved dyrlæge og hestetandlæge Christina Suntum fra Hestemund.dk. Christina har blandt andet fokus på, hvad den lille mund har af betydning for den islandske hest.

Kl. 10-16: Sadelmager Eya Andersen fra Sadelmageren.nu kommer, og viser hvordan hun arbejder med blandt andet at reparere dit yndlingshovedtøj eller opstopper din sadel så den ligger perfekt på netop din hest.

Find os på det smarte interaktive oversigtskort her.

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce