Must haves til sommerbeklædning

Sommeren er her, og selv om det er i Danmark, krydser alle fingre for at opleve et dejligt sommervejr. Derfor kommer her to gode råd til sommer-beklædning, når man er sammen med de firbenede.

Prøv en sommerhat
Sommerhatten er første råd, og et rigtig godt et af slagsen. Fordelene er mange med en hat. Den kan skygge for solen, man ser smart ud og det vigtigste; den skjuler dit ridehjelmshår. En god hat kan have mange forskellige slags udseende, og din eneste opgave er at finde den, der passer til dig. En sommerhat kan erhverves i både rideudstyrsbutikker, men man kan også snildt finde en i en almindelig tøjbutik som H&M. Din hat behøver ikke at være dyr. Det vigtigste er, at du er glad for den, og at den opfylder dine krav til en sommerhat. Men husk lige at lægge sommerhatten til fordel for hjelmen, når du springer i sadlen.

Anskaf dig en tynd stævneskjorte
Dette råd henvender sig især til konkurrencerytteren, der meget hurtigt kan få sved på panden under et stævne i det dejlige sommervejr. Stævneryttere holder meget af deres flotte stævnejakke, som findes i et væld af afskygninger, men om sommeren kan man bande den langt væk, for den bliver nemlig rigtig hurtigt varm. Derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige stævneskjorte om sommeren, så konkurrencedagene er meget nemmere at komme igennem. Kingsland har lavet et væld af stævneskjorter og T-shirts, som er perfekte her til sommersæsonen.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce