NAG udvikler kvalitetsfoder med solid erfaring

I mere end 50 år har Nordsjællands Andels Grovvareforening, NAG produceret foder til heste med fokus på høj kvalitet, og i 2007 resulterede denne rejse i en HorsePro-foderserie med produkter, der dækker alle racer, arbejdsniveauer og livvsstadier, hvilket sikrer korrekt fodring. Helt unikt er HorsePro foderet GMO frit og hovedparten indeholder en urteblanding, der optimerer hestens trivsel, styrker immunforsvaret, fremmer fordøjelsen og er rige på mineraler og antioxidanter.

NAG
Urteblandingen, der er i hovedparten af HorsePro-serien består af; lucerne, hvidløg, timian, oregano, mynte, brændenælde, fennikel, anis og marietidsel frø. HorsePro har desuden en tilskudsserie, der også er baseret på urter.

Nordsjællands Andels Grovvareforening blev stiftet af fremsynede landmænd den 17. juni 1965 som en fusion mellem Helsinge Foderstofforening, Græsted Andelsbageri og Mølle samt tre lokale foderstofafdelinger og beliggenheden blev Helsinge Brugsforenings tidligere lokaler.

Mange afgrøder er sidenhen blevet høstet i landbruget, og flere nye anlæg og afdelinger har gennem årene set dagens lys i NAG-regi. I dag står NAG stadig stærkt forankret i lokalområdet, og fokus er at levere kvalitetsfoder til den bedst mulige pris og vejledning. I dag ejes NAG af cirka 600 medlemmer, hvoraf flere er landmænd, hvilket sikrer, at produktionen af foder holdes opdateret med den seneste udvikling i landbruget.

NAG
”NAG’s eget produkt, HorsePro henvender sig til alle hesteracer og dækker alles behov. Foderet produceres på egen fabrik drevet af et højt ambitionsniveau og faglighed. Med HorsePro-serien kan vi sikre at hesten får dækket sit vitamin- og mineralbehov,” siger direktør Jens Lauritsen.

HorsePro efter dine behov

NAG har fokus på service og kvalitet, og sortimentet dækker alt fra foder til højtydende malkekøer til smådyrsfoder og tilbehør. HorsePro-hestefoder er et eksempel på en specialiseret del af NAG’s foderproduktion, hvor den nyeste viden inden for heste optimeres i foderet.

Læs mere om HorsePro-serien >> KLIK HER

Hestehold kan være krævende og kræver ensartet høj kvalitet og kompetence med hensyn til foderblandinger. Som en af landbrugets store leverandører af hestefoder kan NAG være sparringspartner i det problemfrie hestehold. For eksempel tilbydes foderplaner til heste efter individuelle behov.

Anette West Thomsen, driver landbrug på 100 hektar og stutteri med 35 heste;

Vi køber foderet i løs vægt, hvilket fungerer rigtig godt til vores stutteri, så vi har mulighed for at påvirke størrelsesforholdet af vitaminer og mineraler afhængig af det behov, vores heste har.”

NAG
NAG hjælper også hvis du har en udfordring som nyreslag og forfangenhed, hvor et specielt foder kan hjælpe. Helt ned til mindste detalje kan de styre indholdet, og de lægger også dine foderplaner helt gratis.

NAG kan levere foder ud flere gange om ugen, hvis man har behov for det. Har man et større hestehold, hvor man har specifikke ønsker til foderet kan NAG producere unikke sammensætninger for at imødekomme disse behov. Foderet kan også leveres løst til silo et tons af gangen.

NAG

NAG: Nordsjællands Andels Grovvareforening

Læs mere om NAG >> KLIK HER

Etableret 1965
Ejes af de ca. 600 medlemmer
Ledes af bestyrelse på otte mand
Beskæftiger cirka 25 mand
Afdelinger i Helsinge og Borup
Gratis rådgivning indenfor med planteavl, foder til kvæg og svin, foder til heste og hobbydyr
Har over 30 forhandlere på Sjælland
Kører fragtfrit til hele landet ved køb over 750 kilo foder.
Laver gratis foderplaner

NAG’s ambition er at tilfredsstille og servicere alle kundegrupper inden for grovvarer i Nordsjælland.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce