NAG udvikler kvalitetsfoder med solid erfaring

I mere end 50 år har Nordsjællands Andels Grovvareforening, NAG produceret foder til heste med fokus på høj kvalitet, og i 2007 resulterede denne rejse i en HorsePro-foderserie med produkter, der dækker alle racer, arbejdsniveauer og livvsstadier, hvilket sikrer korrekt fodring. Helt unikt er HorsePro foderet GMO frit og hovedparten indeholder en urteblanding, der optimerer hestens trivsel, styrker immunforsvaret, fremmer fordøjelsen og er rige på mineraler og antioxidanter.

Urteblandingen, der er i hovedparten af HorsePro-serien består af; lucerne, hvidløg, timian, oregano, mynte, brændenælde, fennikel, anis og marietidsel frø. HorsePro har desuden en tilskudsserie, der også er baseret på urter.

Nordsjællands Andels Grovvareforening blev stiftet af fremsynede landmænd den 17. juni 1965 som en fusion mellem Helsinge Foderstofforening, Græsted Andelsbageri og Mølle samt tre lokale foderstofafdelinger og beliggenheden blev Helsinge Brugsforenings tidligere lokaler.

Mange afgrøder er sidenhen blevet høstet i landbruget, og flere nye anlæg og afdelinger har gennem årene set dagens lys i NAG-regi. I dag står NAG stadig stærkt forankret i lokalområdet, og fokus er at levere kvalitetsfoder til den bedst mulige pris og vejledning. I dag ejes NAG af cirka 600 medlemmer, hvoraf flere er landmænd, hvilket sikrer, at produktionen af foder holdes opdateret med den seneste udvikling i landbruget.

”NAG’s eget produkt, HorsePro henvender sig til alle hesteracer og dækker alles behov. Foderet produceres på egen fabrik drevet af et højt ambitionsniveau og faglighed. Med HorsePro-serien kan vi sikre at hesten får dækket sit vitamin- og mineralbehov,” siger direktør Jens Lauritsen.

Hestehold kan være krævende og kræver ensartet høj kvalitet og kompetence med hensyn til foderblandinger. Som en af landbrugets store leverandører af hestefoder kan NAG være sparringspartner i det problemfrie hestehold. For eksempel tilbydes foderplaner til heste efter individuelle behov.

LÆS RESTEN AF ARTIKLEN >> KLIK HER

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce