Nanna Skodborg Merrald ansættes som eliterytter hos Blue Hors

Blue Hors har indgået en aftale med den 24-årige Nanna Skodborg Merrald, som nu bliver ansat som eliterytter på Blue Hors.

På trods af sin unge alder er Nanna allerede særdeles erfaren inden for dressursporten, hvor hun har opnået adskillige nationale og internationale resultater på højeste niveau. Således blev Nanna Europamester for juniorer i 2011, hun sejrede ligeledes for U25 ryttere under EM i Herning 2013, blev Danmarksmester for U25 i 2013, kvalificerede sig til World Cup finalen 2014 og vandt Ecco Cup finalen for U25 sidste år.

Nanna Skodborg Merrald forventer at afslutte sin bachelor i Molekylærbiologi fra RUC i løbet af sommeren 2018. Det er derfor besluttet, at Nanna det første halve år fortsat skal have base i Hvalsø, hvorefter hun på fuldtid vil ride på Blue Hors i Randbøl.

Om ansættelsen udtaler Ulrik Gerstorf Sørensen, Sportschef på Blue Hors:

”Det er med stor glæde, at vi kan byde Nanna velkommen på Blue Hors. Nanna er en særdeles kompetent rytter, som vil supplere de øvrige ryttere på Blue Hors på bedste vis. Jeg føler mig overbevist om, at vi i Nanna har fundet den helt rigtige profil, der i overensstemmelse med vores værdier vil skabe flotte resultater inden for de kommende år”.

Også Nanna Skodborg Merrald ser frem til de nye udfordringer i det jyske:

“Jeg glæder mig rigtig meget til at indgå i teamet hos Blue Hors, og ser det som en stor mulighed for mig.”

Nanna Skodborg Merrald forventes at starte i sin nye position den 1. februar 2018.

Om Blue Hors

Blue Hors er en af Europas førende hingstestationer med hingste, salgsheste og en serie af plejeprodukter til heste, Blue Hors Care. Udover at fremme avlen af rideheste, deltager Blue Hors’ ryttere ved stævner nationalt såvel som internationalt, og Blue Hors har vundet adskillige Danmarksmesterskaber i dressur, samt deltaget ved Europamesterskaber, Verdensmesterskaber og Olympiske Lege.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce