NDS kosttilskud kan hjælpe både heste og mennesker med fysiske problemer

ANNONCØRBETALT

Hos NDS Equine har vi fokus på langvarig velvære for både hest og rytter. Alt for ofte fokuserer vi på at holde vores heste i form, så vi ender med at forsømme vores egen krop. Enhver ridedisciplin, uanset om det er dressur, springning eller eventsport, involverer et for stort antal gentagne bevægelser dagligt. Dette forårsager slid på de samme områder over mange år, hvilket forårsager smerter i led, muskler, ledbånd og sener. Selv når vi mærker smerten, har hesten brug for ridning, så vi ender med at forværre problemerne til det punkt, hvor mange simpelthen bare hænger støvlerne op og holder op med at ride alle sammen.

Anne Rosleff Troensegaard er en kendt og respekteret dansk dressurrytter og træner på Slangerupgaard i Danmark. Anne har taget NDS Nutrition kosttilskud i næsten 2 år nu. Så vi spurgte hende, hvad hendes erfaring har været indtil videre med NDS Equine Nutrition.

Jeg bruger adskellige NDS produkterne til mine heste, da det sikrer at de får hjælp til led, sener, knogler og muskler på en gang og hjælper dem til at forblive stærke og sunde. Det er enkelt at bruge og nemt at doserer. Jeg mærkede bl.a. en klar forbedring i hvordan de startede op i opvarmningen, samt deres muskelopbygning.

Jeg begyndte at bruge NDS produkterne til mig selv, efter jeg oplevede hvilken forskel det gjorde for mine heste og efter at have talt med Kenneth fra NDS, som rådede mig til hvilke produkter der kunne afhjælpe mine problematikker.

Jeg havde gennem en længere periode bøvlet med rygsmerter og stivhed i lænden, hvilket bl.a. hæmmede mig i min ridning ved at jeg havde svært ved at sidde korrekt. Jeg spiste dagligt smertestillende for at kunne fungere, men efter jeg er begyndte at bruge Multicollagen Sport behøver jeg det ikke længere og mine smerter og stivhed er stort set forsvundet. Jeg kunne bl.a. ikke nå jorden med hænderne når jeg bøjede mig forover, jeg nåede knap nok ned over knæene og nu kan jeg nå mine tæer.

Det har gjort en stor indvirkning på min hverdag og jeg kan igen sidde mere korrekt og dermed også indvirke og hjælpe mine heste bedst muligt. 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce