EU støtter udvikling og produktion af Master of Nutrition med 100.000 kr!

NeNUC
Annoncørbetalt artikel

NENUC og Hesteagronom Martha Herold Voss er tæt på at kunne trykke på produktionsknappen. Det har været en lang proces. Fire år tog det at udvikle spillet, og siden de fine tilbagemeldinger på Hest og Rytter i marts, er der arbejdet hårdt på at opstille forretningsmodellen og rejse penge til at sætte spillet i produktion. Det koster cirka 200.000 kr., og med LAG-midlerne fra EU mangler vi nu kun 50.000 kr, som du kan hjælpe med at samle ved allerede NU at købe dit spil på forkant eller tegne et sponsorat. Det sker på crowdfundingplatformen Booomerang, så du er sikker på at få dine penge retur, hvis vi mod forventning ikke når i mål med projektet.

Du finder mere viden om spillet på Facebook: https://www.facebook.com/nenuc.dk

Eller på NENUC’s hjemmeside: https://nenuc.dk/

Og du kan gå direkte til crowdfunding og støtte projektet: https://www.booomerang.dk/projects/master-of-nutrition-hold-af-heste-og-rigtig-fodring/

Det siger brugerne af spillet:

“Master of Nutrition er udover at være et supersjovt og hyggeligt spil at spille, også et spil hvor man som deltager kan lære nyt omkring fodring og pasning af heste – på en sjov og udfordrende måde. Da man både kan spille det med få og mange deltagere favner det bredt og kan bruges både i den lille private stald, men også i de større stalde, på rideskoler mv. 

Som arrangør af ridelejre har jeg oplevet deltagerne have stor glæde af spillet – et spil som får smilet frem på folk, men hvor det samtidig er fagligt og meget givende. Jeg kan varmt anbefale Master of Nutrition til alle hestefolk.”

Læs også: Kend din græsfold – og brug den rigtigt!

Stine Holmgaard Bruun
Aut. fysioterapeut og hestefysioterapeut

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce