Mød Neue Schule bid

Neue Schule biddene er udviklet med stærk fokus på hestens velvære. De gennemtestede og specialdesignede bid, forbedrer kommunikationen mellem hest og rytter. Alle Neue Schule bid er fremstillet i den unikke metalsammensætning Salox Gold (Messing/Aluminium) er et metal der opvarmes hurtigere end f.eks et rent messing bid, hvilket betyder højere komfort for hestens mund.  

Neue Schule biddene findes i en masse forskellige designs som passer til forskellige heste. Hvilket type bid du skal vælge til din hest, afhænger af hestens uddannelsesniveau, rytterens niveau og hestens reaktionsmønstre samt pladsen i hestens mund.  

Det mest populære bid fra Neue Schule er Verbinded biddet, som er særligt formet og giver en hurtig og tydelig kontakt til hestens mund. Verbinded kan bruges til de fleste heste og er særlige velegnet til heste som ligger sig tungt fortil eller ligger sig hårdt på biddet. 

Verbindend giver hesten mulighed for at slappe af i kæben under ridning da faconen giver god plads til tungen, Dette bevirker at hesten slapper bedre af i nakke og overlinie.  Biddet kan bidrage til at give ro fortil og rytteren kan få lov at indvirke bedre på hesten under ridning. Ryttere oplever, at de får en finere respons på tøjen og kan ride hesten med mere frie skulderbevægelser, når de rider med Verbindend.  

Verbindend bidet fås både med løse runde ringe og Hunter D-Ringe, som er godkendt til, at starte dressurstævner.  

Verbindend er også et populært bid som underlagsbid(Bridon bid)  til kandarstangen.  

Til spring og jagtryttere er det oplagt, at vælge et Verbinded Universal bid,  da det gør det lettere at dreje hesten skarpt i højere fart og giver lettere kontrol imellem forhindringerne (uden at hesten protesterer med f.eks. hovedrysten) 

Der findes testcentre mange steder i DanmarK, hvor det er muligt at købe bidet og teste det i 8 dage og derefter returnere det, hvis ikke bidet lever op til ens forventninger.  

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce