Annonce

Nordisk Mesterskab i military i Danmark 18. – 20. september

I weekenden samles 135 ekvipager fra de nordiske og baltiske lande i Haslev Køre- og Rideforening på Sydsjælland for at dyste om Nordisk Baltisk Mesterskab i military. Der kæmpes om titlen for både pony, junior/youngrider og senior. Danmark har ambitioner og mulighed for at tage guld i alle tre grupper (pony, junior/Youngrider og Senior) og der er gratis adgang alle tre dage. Så kom og hep på Danmarks bedste militaryrytterer, når de dyster i ridesportens triatlon.

Fredag den 18. september

Dressur

Lørdag den 19. september

Terrænridning

Søndag den 20. september

Springning

De danske landshold
I ponykategorien skal Danmark, Norge og Sverige dyste mod hinanden, og følgende danske ryttere skal forsvare de rød-hvide farver: Rikke Nyboe Andersen/Denver, Jade Schlichting /Søborggårds Bastogne, Sara Urth/Snuske og Liva K. Julegaard/West Side Sweet Babati.

Hos junior/ungryttere er der fire hold med i kampen om guldet: Danmark, Finland, Estland og Sverige. Det danske hold består af: Cecilie Eriksen/Calvin, Tobias Jørgensen/Prior’s Cabbo, Matilde Skrædderdal Andersen/ Skrædderdals Annabell og Victoria Hjortnæs/Comtesse.

For seniorer er Anne Dorthe Møller/Mr. Chaplin, Helena Graungaard/Toftegårdens Toscana, Thomas Pihl/Clapton og Ole Bay Jensen/Harry Potter udtaget til det danske team, som skal møde Norge og Sverige i mesterskabet.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce