NY FORBEDRET STRUKTUR FOR MALGRE TOUT MEDIET 

Da vi startede Malgré Tout mediet for snart tre år siden, var det med en målsætning om at skabe et nyt og innovativt digitalt medie, som samtidig var gratis for jer læsere. Mediet skulle være digitalt så det altid var tilgængeligt for jer, og samtidig udnytte alle de nye digitale muligheder.

Vi er rigtig glade for den stigende tilslutning til mediet, og ikke mindst stolte over at have over 50.000 læsere om måneden.

Fremtiden byder på en ny struktur for Malgré Tout mediet. Vi har måtte sande at vores forretningsmodel, skal skæres til hvis vi skal kunne fortsætte med at levere gratis indhold til jer læsere. Derfor bliver det fremadrettet vores internationale moderselskab for Malgré Tout som har ansvaret for driften af alle Malgré Touts digitale platforme.

Amalie Soelberg bliver webredaktør for Malgré Tout mediet, og kommer til at have det daglige ansvar for nyheder på alle vores digitale platforme. Her vil hun sammen med et team af skribenter sørge for hele tiden at levere værdiskabende indhold til jer læsere.

Udover en ny struktur vil fremtiden også byde på spændende nye tiltag i vores digitale univers. Vi glæder os rigtig meget til at kunne blive ved med at levere gratis indhold til jer.

De bedste hilsner

Malgré Tout Teamet

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce