Ny Jaguar 4-hjulstrækker på trapperne

Produktnyt fra Jaguar.

I foråret 2016 lanceres den nye Jaguar F-PACE, en ægte performance-crossover fra Jaguar. Siden præsentationen på IAA Frankfurt Motor Show i september har der været en stor interesse for Jaguar F-PACE. Det er derfor med glæde, at Jaguar allerede nu kan offentliggøre indstigningspriserne på de forskellige motorvarianter.

Jaguar F-PACE er den første performance-crossover i Jaguars 80 år lange historie, og med en indstigningspris fra kr. 699.900,-* forventer de at gøre de mange drømme til virkelighed. Indstigningsmodellen er den nye i4 2.0-liters Ingenium-dieselmotor med 180 HK, manuelt gear og baghjulstræk. F-PACE leverer en CO2-udledning fra 129 g/km og et brændstofforbrug op til 20,4 km/l (ved blandet kørsel). Derudover tilbydes F-PACE også med V6 benzin- og dieselmotorer, kombineret med AWD og en 8-trins automatgearkasse.

Gratis service de næste 3 år
Er du interesseret i Jaguar F-PACE som firmabil, starter den fra kr. 510.449,-* i erhvervsbeskatning.
Som både Jaguar XE og XF lanceres F-PACE ligeledes med Jaguar Care. Det inkluderer fri service og Jaguar Assistance inden for den 3-årige garantiperiode (ubegrænset km). Jaguar Care giver ekstra sikkerhed for optimal anvendelse og uforudsete udgifter ved køb eller leasing af de tre seneste Jaguar modeller.

>> LÆS MERE OM JAGUAR F-PACE HER.

Den ny model kan købes i en af Jaguar Land Rover flagship stores i enten Birkerød eller Århus.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce