Ny portal til dig, der vil forstå din hest

Annoncørbetalt | Ditte Young.

Trænere, fysioterapeuter, massører og andre behandlere inden for hesteverden samles nu i en portal faciliteret af equi-coach og dyretelepatør Ditte Young. Portalen er et behandlerunivers, hvor du kan se videotips, høre podcasts og få gode råd af fagfolk hver eneste måned – udelukkende for at gøre dig klogere på din hest. Når ja; så er der også ny viden at hente for de hundeinteresserede! Portalen er nemlig både for heste- og hundemennesker.

Forstå din hest – og få en holdbar hest

Hvis vi holder os til dig som hestemenneske, er det Dittes mål, at du får en så holdbar hest som muligt. En hest kan kun blive stærk og holdbar, hvis du som ejer lærer at forstå den. At have et godt og tillidsfuldt forhold til det dyr, som du skal arbejde tæt sammen med, er således alfa og omega – i hvert fald, hvis du vil give den et godt liv, hvor den føler sig forstået. Det handler om at få det bedste samvær sammen med dit dyr.

Måske forstår du ikke altid helt, hvorfor din hest gør bestemte ting eller har de personlighedstræk, den nu engang har. Hvordan tackler du det? Måske har I udfordringer i træningen? Måske vil du bare gerne lære din hest endnu bedre at kende og hjælpe den godt på vej i livet? Kort sagt: Hvorfor er din hest, som den er, og hvad kan du gøre for at lære at forstå den og derved får det bedste ud af den? Det skal portalen hjælpe dig med at finde ud af.

“Ditte er rigtig dygtig til at læse hestens personlighed og ikke mindst spotte, at hesten er et dyr med instinkter og hvordan hesten fungerer.”

Pether Markne, Landstræner og dommer i Sverige og Norge

Når hesten ikke vil røres omkring ørerne

Videoen her giver et lille indblik i noget af det, du vil få ud af at besøge portalen. Hesten har problemer med at blive rørt omkring hoved og ører.

Juli måneds videotip viser den fulde version af, hvad hun gør for at opnå den tillid, som får hesten til at ændre adfærd. Første måned er gratis for portal-medlemmer, svarende til det, som hun kalder for et sølvabonnement.

Sensible Cassidy

For at give dig endnu en idé om, hvordan equicoaching og dyretelepati kan hjælpe dig og din hest, kan du her se et eksempel, hvor Ditte tilbage i 2016 hjælper Cathrine Dufour med sin tophest Cassidy. Han er en sensibel hest, som reagerer lynhurtigt – og måske også har haft en tendens til at overreagere – på selv de mindste påvirkninger. Ved hjælp af en række øvelser, som du kan se i videoen, finder Cassidy ud af, at han egentlig bare skal følge Cathrine og ikke lade sig påvirke af, hvad der sker omkring ham.

Ditte har skrevet et helt kapitel i bogen ‘Forstå din hest’ om sine oplevelser med Cassidy og Cathrine. Læs uddraget her.

Få rabat på online læring

Foruden de mange gode råd, tips og vejledning fra fagfolk, kommer Ditte Youngs portal til at rumme medlemsrabatter og unikke tilbud på webinarer, e-kurser og onlineclinics. Alt sammen er til for at hjælpe dig endnu bedre på vej til at forstå din hest eller hund og få mest muligt ud af din tid sammen med den.

Klik dig ind på portalen for at se, hvilke abonnementstyper der findes, og hvad de giver adgang til.

Ditte Young er kendt som equi-coach, dyretelepatør, psykoterapeut, clairvoyant, kranio sakral-terapeut og healer. Foto: Michael Frandsen.

”Ditte Young portalen er et online univers, hvor hesteejere kan få min professionelle hjælp, uden at skulle investere mange tusinde kroner i individuelle sessioner. Jeg har samlet min viden ét sted og skabt et sted fuld af inspiration, viden og lækkerhed”

Ditte Young

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce